Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Halloween 2021

Recommended Posts

• Administrators

Strach ma wielkie oczy, a my mamy dla was wielkie promocje! 🎃

Świętuj z nami te mroczne święto i zgarnij aż 20% więcej tokenów przy każdym zakupie 😱
Użyj kodu HALLOWEEN20 do 3 listopada i skorzystaj ze swoich ulubionych eventów na serwerach bez konieczności siedzenia przed komputerem 👻

Dodatkowo każde konto dostało dodatkowo 30 godzin licencji! Tak dokładnie, dobrze czytacie! Jakieś złe moce nami zawładnęły, więc jeśli używałeś już naszego bota albo posiadasz konto ale nigdy nie miałeś okazji kupić naszego bota, to czeka na ciebie darmowa zabawa aż do poniedziałku!!! 😈

To taki mały cukiereczek 🍭 od nas, ale w tym wypadku wystarczy dla każdego.
Nie czekajcie i cieszcie się tym świętem już dziś 

PS. Zmieniliśmy kolorki aby bardziej pasowały
(Dajcie nam znać czy wam sie podoba taka zmiana ui pod określone wydarzenia)

_Sheya_lYiXyvujHi.png

image.png

@Premium @Użytkownik

• Plus 11
  • Love 7
  • Administrators
3 godziny temu, Maqabra napisał:

Bardzo przyjemne dla oka co do kuponu to trzeba zakupic hla w konkret pakiecie czy wystaczy najtanszy?

jeżeli chodzi ci o kod "HALLOWEEN20" to działa na wszystkie pakiety

17minut temu, mikolajsupra napisał:

Gitez 
Wiadomo coś czy na senthie będzie dostępny ?

Jest już dostępna

• Plus 1
  • Administrators
5 godzin temu, gmati98 napisał:

Kod nie działa. 20zł za 1000 tokenów ciagle.

1 godzinę temu, binnerov napisał:

Przepraszam ale kod nie działa

Kod jest wciąż aktualny, wystarczy wpisać go w miejsce kodu bonusowego i dokonać płatności, a odpowiednia ilość tokenów pojawi się na koncie

Teraz, KacMorderca napisał:

Kod jest wciąż aktualny, wystarczy wpisać go w miejsce kodu bonusowego i dokonać płatności, a odpowiednia ilość tokenów pojawi się na koncie

Rzeczywiście wszystko działa wpisywałem w złym miejscu. Nie wiem tylko jak sprawdzić czy dostałem dodatkowy czas bo po zakupie wyświetla mi się 14dni 

• Administrators
2minuty temu, binnerov napisał:

Rzeczywiście wszystko działa wpisywałem w złym miejscu. Nie wiem tylko jak sprawdzić czy dostałem dodatkowy czas bo po zakupie wyświetla mi się 14dni 

Czas trwania licencji sie nie zmienia, jedynie dostajesz 20% więcej tokenów z tym kodem

7 godzin temu, KacMorderca napisał:

To znaczy w którym miejscu? W opcji 

Zakup - metoda płatności

i tu kod bonusowy? Bo jak wpisuje i klikam przejdź do płatności, to po lewej pokazuje dalej zwykłą liczbe tokenów
  • Administrators

Tak, tam, pokazuje po lewej zwykła ilość tokenów ale doładuje ci z bonusem

1minutę temu, gmati98 napisał:

To znaczy w którym miejscu? W opcji 

i tu kod bonusowy? Bo jak wpisuje i klikam przejdź do płatności, to po lewej pokazuje dalej zwykłą liczbe tokenów

• Love 1
  • Administrators
2 godziny temu, fluffboy napisał:

Niedziała darmowe uzywanie bota. Po wspisaniu HALLOWEEN20 widnieje informacja ze kod nie istnieje 

Bo to nie jest kod na tokeny a na dodatkowe 20% tokenów przy doładowaniu :PikaPalm:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...