kulfon 0 Posted January 12 Report Share Posted January 12 (edited) Jakby ktoś się zastanawiał co można uzyskać dzięki HLBotowi w 3 godziny LV MAX 250 lv serwerek : ) Bardzo fajny mod i w celach zarobkowych, jak i braku marnowania czasu, jak za tę kwotę którą wydajemy to śmiech na sali Polecam każdemu : ) Edited January 12 by kulfon Quote Link to comment
kulfon 0 Posted January 12 Author Report Share Posted January 12 22 minuty temu, mrowekz napisał: Co to za serwer? Gothia byczku, jak chcesz mogę sprzedać konto za 47zł, eq pvp, hajs, dużo pierdołek : D Quote Link to comment
EpicLoOw 16 Posted January 12 Report Share Posted January 12 Czy ty poważnie jarasz się tym, że wbiłeś max lvl na serwerze Hooga, gdzie za tydzień wystartuje następny serwer tego typu z inną nazwą? Quote Link to comment
kulfon 0 Posted January 12 Author Report Share Posted January 12 7 minut temu, EpicLoOw napisał: Czy ty poważnie jarasz się tym, że wbiłeś max lvl na serwerze Hooga, gdzie za tydzień wystartuje następny serwer tego typu z inną nazwą? Tak to moje największe osiągniecie w życiu, "Hooga" piszę się małą literą co Ty nie wiesz? Quote Link to comment
Juan 1 Posted January 12 Report Share Posted January 12 o kvrwa ale esse masz ziomuś a tak serio to szkoda czasu na takie gvwno XD Quote Link to comment
kulfon 0 Posted January 12 Author Report Share Posted January 12 2 godziny temu, Juan napisał: o kvrwa ale esse masz ziomuś a tak serio to szkoda czasu na takie gvwno XD chciałem pokazać jakie są zajebiste opcje dzięki Hlbotowi Właśnie sprzedałem za 800zł yangi na pandorze więc śmiało polecam każdemu Hlbota ! Quote Link to comment
aquS 0 Posted January 13 Report Share Posted January 13 (edited) 19 godzin temu, kulfon napisał: chciałem pokazać jakie są zajebiste opcje dzięki Hlbotowi Właśnie sprzedałem Dziewictwo starego pedała za 800zl więc śmiało polecam każdemu podobny ruch! Dziewictwo starego sprzedałeś męski wąchaczu pał i dup Edited January 13 by aquS Quote Link to comment
Recommended Posts