cwelong999 2 Posted February 1 Report Share Posted February 1 (edited) Hej chciałbym się podzielić filmikiem gościa, który ukazuje jak zmienić HWID dzięki czemu będziemy mogli założyć nowe konto bez blokady (Mi osobiście pomogło ominąć blokadę na serwerze Akademii Balmory oraz na Pandoramt2 s2) LINK: Nie trzeba używać 1 aplikacji,(odinstalowywanie gry) Revo Uninstaller Ja wykonałem wszystko od 1:50 do 4:00 PAMIĘTAJCIE, ABY OTWIERAĆ ZA POMOCĄ ADMINISTRATORA! a no i polecam jakiegoś VPN ogarnąć na zmiane IP ja osobiście używam windscribe POZDRO Edited February 1 by cwelong999 1 1 1 Quote Link to comment
georgebp 52 Posted February 1 Report Share Posted February 1 It doesn't work on any server! I tried it too/ it doesn't work on astra2, it doesn't work on agony2, it doesn't work on any server belonging to marian2 ! 1 Quote Link to comment
lsk 1 Posted February 1 Report Share Posted February 1 (edited) Nie działa na żadnym serwerze, napisał kolega u góry. No nic zaraz obczaję na balmorze jak to działa, bo wszystko jest zmieniane jak w spooferze, a spoofer i tak działa, bo wartości są zmieniane. Czego nie robiłem to zmiana dysku,więc tutaj chyba musi być myk kluczowy? Zrobiłem tak jak na filmie i dziala. Wychodzę z zalozenia, ze po prostu trzeba dysk zmienic przy spooferze, wiec jak dostane bana to sprawdzę tylko to. Natomiast +1 Edited February 1 by lsk 1 Quote Link to comment
cwelong999 2 Posted February 1 Author Report Share Posted February 1 22 minuty temu, lsk napisał: Nie działa na żadnym serwerze, napisał kolega u góry. No nic zaraz obczaję na balmorze jak to działa, bo wszystko jest zmieniane jak w spooferze, a spoofer i tak działa, bo wartości są zmieniane. Czego nie robiłem to zmiana dysku,więc tutaj chyba musi być myk kluczowy? Oprócz balmory akademii działa mi to również na Pandoramt2 s2, upewnij się czy wszystko zrobiłeś i otwierałeś za pomocą administratora Quote Link to comment
PatryczeQ 596 Posted February 2 Report Share Posted February 2 PRZY DMIETEDIT, wywala fialed przy update. 1 Quote Link to comment
Benjea 0 Posted February 3 Report Share Posted February 3 18 godzin temu, PatryczeQ napisał: PRZY DMIETEDIT, wywala fialed przy update. +1 Quote Link to comment
loel123 0 Posted February 22 Report Share Posted February 22 Czy jest jakieś ryzyko, że mogę stracić licencje windowsa, bądź jakies programy przestaną działać, gdy zrobię to co na filmiku ? Quote Link to comment
yeara 3 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Co to jest licencja Windowsa? xD Ktoś to wgl kupuje ? xD 1 Quote Link to comment
Recommended Posts