Vexed 0 Posted April 4, 2023 Report Share Posted April 4, 2023 Nazwa funkcji:Automatyczne wyłączenie/włączenie funkcji "farmbot" Opis jak ta funkcja ma działać: Gdy włączymy automatyczne wyłączanie/włączanie funkcji "farmbot" co kilka minut ( minuty mozna sobie samemu ustawic ja np bym ustawil co 10 min ) to postac nie bedzie sie stopowac poniewaz mam taki problem na alune gdy ruda znika to postać stoi w miejscu i wtedy trzeba kliknac od nowa funkcje "farmbot" aby postac zaczela kopac albo tez jest taki problem ze czasami postac biega od rudy do rudy i nie moze sie zdecydowac jaka rude ma kopac wtedy tez trzeba ta funkcje włączyc od nowa Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): 1 Quote Link to comment
dendik21 13 Posted April 4, 2023 Report Share Posted April 4, 2023 8 godzin temu, Vexed napisał: Nazwa funkcji:Automatyczne wyłączenie/włączenie funkcji "farmbot" Opis jak ta funkcja ma działać: Gdy włączymy automatyczne wyłączanie/włączanie funkcji "farmbot" co kilka minut ( minuty mozna sobie samemu ustawic ja np bym ustawil co 10 min ) to postac nie bedzie sie stopowac poniewaz mam taki problem na alune gdy ruda znika to postać stoi w miejscu i wtedy trzeba kliknac od nowa funkcje "farmbot" aby postac zaczela kopac albo tez jest taki problem ze czasami postac biega od rudy do rudy i nie moze sie zdecydowac jaka rude ma kopac wtedy tez trzeba ta funkcje włączyc od nowa Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): to sie da ustawic normalnie na tych ustawieniach co sa dotepne, zeby ci postac kopala ladnie rudy bez przypalu i bezobslugowo na alune xd Quote Link to comment
Vexed 0 Posted April 5, 2023 Author Report Share Posted April 5, 2023 To moze napisz jak ? Quote Link to comment
Recommended Posts