Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Zakładka ekwipunek (zaznacz wiele)

glan0104

Recommended Posts

Nazwa funkcji: Zaznaczanie wielu przedmiotów na raz w zakładce ekwipunek.
Opis jak ta funkcja ma działać: Opcja która pozwala zaznaczyć wiele pozycji w zakładce "Ekwipunek", tak jak przy przytrzymywaniu SHIFT w niektórych aplikacjach.
Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Byłoby to bardzo przydatne do wyrzucania niechcianych itemów z eq, można zaprogramować tak żeby po prostu wyrzucało zaznaczone itemki po kolei z krótką przerwą.

Zaznaczanie fizycznie w ekwipunku, jak w aplikacjach jest niemożliwe do zrobienia. 

Ale dodam że jest już taka funkcja która działa podobnie

Zakładka Ekwipunek, wyszukujesz sobie tam że na przykład chcesz wyrzucić Niebieskie Potki. W zakładce "wyrzuć' wpisujesz 0 i wszystkie się wyrzucają na raz.

Edited by Mungokontakt
6 godzin temu, Mungokontakt napisał:

Zaznaczanie fizycznie w ekwipunku, jak w aplikacjach jest niemożliwe do zrobienia. 

Ale dodam że jest już taka funkcja która działa podobnie

Zakładka Ekwipunek, wyszukujesz sobie tam że na przykład chcesz wyrzucić Niebieskie Potki. W zakładce "wyrzuć' wpisujesz 0 i wszystkie się wyrzucają na raz.

Ale mi chodzi o wyrzucanie itemów które są na innych slotach.

W dniu 14.11.2023 o 20:41, Mungokontakt napisał:

No a testowałeś opcje Ekwipunek w hlbocie tak jak pisałem? Jeśli dobrze rozumiem to jest tam to czego oczekujesz. Jesteś w stanie wyrzucic to co chcesz i ile chcesz nie ingerując w Ekwipunek w grze 

Dalej chyba nie rozumiesz o co mi chodzi. Jesteśmy w zakładce "ekwipunek" chcemy wyrzucić np 30 różnych itemków. Teraz żeby to zrobić trzeba ręcznie każdy wyklikać, a opcja o której napisałem dawałaby możliwość zaznaczenia wszystkich tych przedmiotów i wyrzucenia ich jednym kliknięciem.

Edited by glan0104