glan0104 2 Posted November 11, 2023 Report Share Posted November 11, 2023 Nazwa funkcji: Zaznaczanie wielu przedmiotów na raz w zakładce ekwipunek. Opis jak ta funkcja ma działać: Opcja która pozwala zaznaczyć wiele pozycji w zakładce "Ekwipunek", tak jak przy przytrzymywaniu SHIFT w niektórych aplikacjach. Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Byłoby to bardzo przydatne do wyrzucania niechcianych itemów z eq, można zaprogramować tak żeby po prostu wyrzucało zaznaczone itemki po kolei z krótką przerwą. Quote Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted November 14, 2023 Report Share Posted November 14, 2023 (edited) Zaznaczanie fizycznie w ekwipunku, jak w aplikacjach jest niemożliwe do zrobienia. Ale dodam że jest już taka funkcja która działa podobnie Zakładka Ekwipunek, wyszukujesz sobie tam że na przykład chcesz wyrzucić Niebieskie Potki. W zakładce "wyrzuć' wpisujesz 0 i wszystkie się wyrzucają na raz. Edited November 14, 2023 by Mungokontakt Quote Link to comment
glan0104 2 Posted November 14, 2023 Author Report Share Posted November 14, 2023 6 godzin temu, Mungokontakt napisał: Zaznaczanie fizycznie w ekwipunku, jak w aplikacjach jest niemożliwe do zrobienia. Ale dodam że jest już taka funkcja która działa podobnie Zakładka Ekwipunek, wyszukujesz sobie tam że na przykład chcesz wyrzucić Niebieskie Potki. W zakładce "wyrzuć' wpisujesz 0 i wszystkie się wyrzucają na raz. Ale mi chodzi o wyrzucanie itemów które są na innych slotach. Quote Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted November 14, 2023 Report Share Posted November 14, 2023 (edited) No a testowałeś opcje Ekwipunek w hlbocie tak jak pisałem? Jeśli dobrze rozumiem to jest tam to czego oczekujesz. Jesteś w stanie wyrzucic to co chcesz i ile chcesz nie ingerując w Ekwipunek w grze Edited November 14, 2023 by Mungokontakt Quote Link to comment
glan0104 2 Posted November 18, 2023 Author Report Share Posted November 18, 2023 (edited) W dniu 14.11.2023 o 20:41, Mungokontakt napisał: No a testowałeś opcje Ekwipunek w hlbocie tak jak pisałem? Jeśli dobrze rozumiem to jest tam to czego oczekujesz. Jesteś w stanie wyrzucic to co chcesz i ile chcesz nie ingerując w Ekwipunek w grze Dalej chyba nie rozumiesz o co mi chodzi. Jesteśmy w zakładce "ekwipunek" chcemy wyrzucić np 30 różnych itemków. Teraz żeby to zrobić trzeba ręcznie każdy wyklikać, a opcja o której napisałem dawałaby możliwość zaznaczenia wszystkich tych przedmiotów i wyrzucenia ich jednym kliknięciem. Edited November 18, 2023 by glan0104 Quote Link to comment
Recommended Posts