xive 1 Posted February 3, 2024 Report Share Posted February 3, 2024 Nazwa funkcji: Butle dywizji Opis jak ta funkcja ma działać: Otoz na valiumie są takie butelki ktore trzeba uruchamiac i zbierac punkty na nich do 2000, jesli uzbieramy butelka sie wylacza i jest napelniona, czy istnieje mozliwosc zrobienia aby automatycznie uzywal kolejnej nie napelnionej butelki? Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Quote Link to comment
Queso 4 Posted February 3, 2024 Report Share Posted February 3, 2024 Ja znalazłem sposób aby to ustawić, ale co z tego jak i tak banują nawet konta na które drop przerzucasz Quote Link to comment
NiedzielnyHacker 9 Posted February 3, 2024 Report Share Posted February 3, 2024 Inne pytanie, jak odpalic druga butelke? Bo w sumei tego jeszcze nie robilem. Trzeba jakis quest kliknac? Quote Link to comment
patris1995 3 Posted February 4, 2024 Report Share Posted February 4, 2024 7 godzin temu, Tarnaw napisał: Ja znalazłem sposób aby to ustawić, ale co z tego jak i tak banują nawet konta na które drop przerzucasz nic nie banują pierwsze słysze Quote Link to comment
patris1995 3 Posted February 4, 2024 Report Share Posted February 4, 2024 Teraz, patris1995 napisał: nic nie banują pierwsze słysze ale przydałby się ten sposób na te butelki Quote Link to comment
dometinka203 0 Posted February 4, 2024 Report Share Posted February 4, 2024 Nie da sie butelek ogarnac na HLKU, niestety probowalem na tysiac sposobow... No chyba ze ktos na prawde to ogarnal to szapoba xD Quote Link to comment
xive 1 Posted February 4, 2024 Author Report Share Posted February 4, 2024 14 godzin temu, Tarnaw napisał: Ja znalazłem sposób aby to ustawić, ale co z tego jak i tak banują nawet konta na które drop przerzucasz rowniez pierwsze slysze tydzien gram i bana nie ma xd Quote Link to comment
NiedzielnyHacker 9 Posted February 4, 2024 Report Share Posted February 4, 2024 Do pierwszego wiekszego Bana panowie tez latalem tydzien, do pierwszego bana. Pozniej Cie juz scigaja Quote Link to comment
DupaBladyna 5 Posted February 4, 2024 Report Share Posted February 4, 2024 Bany na valiumie wygladaja następująco jesli ktos jeszcze nie dostal to pogratulowac szczescia bo jak juz wyrwie bana to kaplica i jestescie instant banowani przez Blasa 1 Quote Link to comment
orlandoq 1 Posted February 5, 2024 Report Share Posted February 5, 2024 czyli juz nie da rady pograc ? Quote Link to comment
NiedzielnyHacker 9 Posted February 5, 2024 Report Share Posted February 5, 2024 Nieprawda zapraszam po sposób na priv oczywiście nie za darmo. testowane przez tydzien, znalezione obejscie Quote Link to comment
xive 1 Posted February 8, 2024 Author Report Share Posted February 8, 2024 i co z butelkami? xd @ KacMorderca @ Guto Quote Link to comment
Administrators KacMorderca 705 Posted February 8, 2024 Administrators Report Share Posted February 8, 2024 10 godzin temu, xive napisał: i co z butelkami? xd @ KacMorderca @ Guto Nie będzie żadnej specjalnej funkcji na to Quote Link to comment
dudzio 1 Posted February 9, 2024 Report Share Posted February 9, 2024 wpierdzielasz butelki na pasek pod klawisze 1 2 3 4 , ustawiasz autoklawisz w bocie co dana ilosc sekund tylko tu musisz dobrze pomyslec jak to ogarnac i moze ci zmieniac kolejnosc miedzy 8 butelkami Quote Link to comment
xive 1 Posted February 11, 2024 Author Report Share Posted February 11, 2024 W dniu 9.02.2024 o 21:21, dudzio napisał: wpierdzielasz butelki na pasek pod klawisze 1 2 3 4 , ustawiasz autoklawisz w bocie co dana ilosc sekund tylko tu musisz dobrze pomyslec jak to ogarnac i moze ci zmieniac kolejnosc miedzy 8 butelkami bedzie je uzywal jak sie napelnia, wiec nopoint :D Quote Link to comment
Recommended Posts