arek261 6 Posted March 29 Report Share Posted March 29 Nazwa funkcji: Prośba o przywrócenie ChatBoxa Opis jak ta funkcja ma działać:Wielu graczom jednak ChatBox był bardzo pomocny stąd kieruje tą prośbe . Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): 5 Quote Link to comment
Groszek 0 Posted March 30 Report Share Posted March 30 Ogólnie ja lubialem wchodzic na te forum ze wzgledu na ten chatbox duzo mozna bylo sie dowiedziec i od tamten pory nie wykupilem hlbota Bo sadze ze usuneli bo ludzie narzekali ze teraz serwery maja zabezpieczenia ze nic nie dziala ze na darmo kasa itp itd a tak to nikt nic nie narzeka ale powalone zwracajcie chat ! Quote Link to comment
masterdogry 0 Posted March 31 Report Share Posted March 31 Bez chatu martwe to forum Quote Link to comment
Tekvan 1 Posted April 1 Report Share Posted April 1 Jak najbardziej za. Po części rozumiem Waszą decyzje co do usunięcia chatu, ponieważ pamiętam jak wyglądał w ostatnich dniach przed usunięciem, ale na to można zaradzić w inny sposób. Poszliście troszkę na łatwiznę Dla wielu użytkowników służył do szybkiej wymiany informacji, był po prostu przydatny. Nie każde pytanie nadaje się/jest warte do zakładania osobnego tematu. Pomimo tego, że sam się na nim za bardzo nie udzielałem, to było to miejsce, gdzie zerkałem najczęściej. Quote Link to comment
Recommended Posts