janek2910 2 Posted August 8 Report Share Posted August 8 Serwer: Elite Przedmiot/y: Config na Azraela Opis przedmiotu: Dung 160lvl Oferuję: PLN Kontakt (DC/Forum/Nick w grze): Forum Quote Link to comment
kaiesik 78 Posted August 13 Report Share Posted August 13 (edited) W dniu 8.08.2024 o 09:52, janek2910 napisał: Serwer: Elite Przedmiot/y: Config na Azraela Opis przedmiotu: Dung 160lvl Oferuję: PLN Kontakt (DC/Forum/Nick w grze): Forum Napisz do mnie w prywatnej wiadomości na forum lub discord: Edited August 20 by kaiesik Quote Link to comment
janek2910 2 Posted August 13 Author Report Share Posted August 13 1 godzinę temu, kaiesik napisał: Napisz do mnie w prywatnej wiadomości na forum lub discord: broken1g Nie mogę wysłać do ciebie pw. Zostałeś dodany na dc. 1 Quote Link to comment
janek2910 2 Posted August 14 Author Report Share Posted August 14 W dniu 13.08.2024 o 09:16, kaiesik napisał: Napisz do mnie w prywatnej wiadomości na forum lub discord: broken1g Nie polecam! Po otrzymaniu pieniędzy usunął mnie ze znajomych. Oszust! Quote Link to comment
Recommended Posts