Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

[Sprzedam] Unban HWID Właściwie wszystkie serwery.

Recommended Posts

Serwer:                   właściwie każdy po uprzednim teście. 90 % serwerów teraz korzysta z tego samego zabezpiecznia. IP + konkretny komponent HWID.
Przedmiot/y:          Usługa odbanowania HWID ( Nie odbanuje CI konta, bo i takie ananasy się trafiały, że myślały, że konto odzyskają :D )
Cena:                     50 zł (wielokrotnego użycia, musisz zatroszczyć się o nowe IP - polecam hotspoty przez kabel z telefonu ;) ) 

Ewentualnie do kupienia proxy. - 10 zł

Screenshot przedmiotu: 
Kontakt (DC/forum/nick w grze): Discord - spooferowicz_47340 , ewentualnie serwer DC - https://discord.gg/AevVtqmP2v 
Na forum też zaglądam, więc śmiało piszcie ;) 

LISTA SPRAWDZONYCH SERWERÓW:

• METIN2009! - zmienili system, trwają testy
  • Nerwia2 + Nerwia 2 Dragon (akademia)
  • Pandoramt2
  • EliteMt2
  • PolandMt2
  • Glevia2
  • Balmora
  • HammerMT2

itd.

Generalnie sprawdzam wszystkie.  Jak spoof nie zadziała to zwrot kasy :)

Przebieg całego procesu:

1. W pierwszym wariancie wysyłam program i instrukcję. (Po uprzedniej wpłacie)
  2. W przypadku gdy ktoś chce - od samego początku przeprowadzam przez proces. W tym przypadku nie wymagam przedpłaty. Program jest zabezpieczony na jednorazowe użycie, aby zademonstrować działanie.
  3. Pomagam za pomocą programu Anydesk https://anydesk.com/pl - podasz mi numer z anydeska na discordzie :)
  4. tak, jak każdy spoofer - ten też jest wirusem, ponieważ edytuje wartości w systemie.
  5. Połączenie Anydeska możesz w każdej chwili przerwać.
  6. Po całym zabiegu, jeśli zadziała - przekazuje instrukcje jak robić to potem samemu.
  7. Jest mi miło, jak zostawisz tutaj komentarz :) 

Istnieje opcja kupienia gotowego obrazu/dysku, aby postawić maszynę wirtualną na swoim komputerze i wyizolować środowisko, aby główny komputer pozostawał nietknięty. 

Cennik:

1. Sam obraz przygotowany do importu do VMplayer, z jednym gotowym proxy w pakiecie i spooferem przy każdym włączeniu maszyny. -  100 zł
  2. Z pełną konfiguracją przez Anydesk - 150 zł.

Powyższe chwilowo niedostępne. 

Edited by NiedzielnyHacker
edycja informacji
  • Plus 5
  • Minus 1

Jestem przekonany - na 200000%, że sposób nie działa na 

• Pandoramt2

Dlaczego? Wszystkie dostępne spoofery - a taki właśnie jest oferowany (zapewne) nie działają na tym poziomie zabezpieczeń. Pozornie może się wydawać, że spoofer działa bo:

•  można się zarejestrować
  •  można pograć od 20min do 3/4 dni

Jednak zawsze po tym czasie, niezależnie czy gramy legit czy nie - dostaniemy bana, ponieważ w logach posiadają dodatkowe informację. 

Warto zapoznać się z linkiem poniżej, jak powinien wyglądać poważniejszy spoofing: 

https://www.unknowncheats.me/forum/forum-general/659691-hwid-spoofer-guide-game.html

Mimo lepszego spoofingu nadal może to nie zadziałać w zależności od rodzaju płyty głównej i dysku.

Jestem przekonany, że detekcja odbywa się poprzez wysłanie polecenia ATA_CMD_IDENTIFY/0xEC do każdego dysku w instancji lub poprzez system monitorowania dysku S.M.A.R.T.

Podsumowując - spoofery to jedynie niewielka część rzeczy którą trzeba zrobić. Chcesz mieć unbana?

edit. Pewnie wystarczy zmiana IP - restet routera, wymiana dysku (pozostałe dyski - zbanowane musza być wyjęte) + pierwszy lepszy spoofer na podstawowe hwid’ki. Np. te: 

Edited by kielko1
  • Plus 1
  • Minus 1
44 minuty temu, kielko1 napisał:

• Pandoramt2

Dlaczego? Wszystkie dostępne spoofery - a taki właśnie jest oferowany (zapewne) nie działają na tym poziomie zabezpieczeń. Pozornie może się wydawać, że spoofer działa bo:

Jednak zawsze po tym czasie, niezależnie czy gramy legit czy nie - dostaniemy bana, ponieważ w logach posiadają dodatkowe informację. 

Warto zapoznać się z linkiem poniżej, jak powinien wyglądać poważniejszy spoofing: 

https://www.unknowncheats.me/forum/forum-general/659691-hwid-spoofer-guide-game.html

Mimo lepszego spoofingu nadal może to nie zadziałać w zależności od rodzaju płyty głównej i dysku.

Jestem przekonany, że detekcja odbywa się poprzez wysłanie polecenia ATA_CMD_IDENTIFY/0xEC do każdego dysku w instancji lub poprzez system monitorowania dysku S.M.A.R.T.

Podsumowując - spoofery to jedynie niewielka część rzeczy którą trzeba zrobić. Chcesz mieć unbana?

Chcialby sie moze ktos wypowiedzieć grający na Pandorce? A najlepiej ktoś korzystajacy dluzej ze spoofera kolegi czy to wystarczy? 

Edited by matasrza
3 godziny temu, kielko1 napisał:

• Pandoramt2

Jednak zawsze po tym czasie, niezależnie czy gramy legit czy nie - dostaniemy bana, ponieważ w logach posiadają dodatkowe informację.  Odpowiedziałem niżej, poza cytatem.

Trust me, prześledziłem multum takich wątków. Mało z nich ma wiele wspólnego z rzeczywistością.

edit. Pewnie wystarczy zmiana IP - restet routera, [Bzdura]  wymiana dysku (pozostałe dyski - zbanowane musza być wyjęte) [Tak jak wyżej, jest to jeden ze sposobów] + pierwszy lepszy spoofer na podstawowe hwid’ki. Np. te: 

Chciałbym się z Tobą zgodzić, ale niestety nie masz racji. Do tej pory żadna z osób, które korzystały z moich usług nie wróciło z reklamacją. 

Najlepszy przykład - gościa nie chcieli odbanować po 2 banie(po pierwszym jak się ładnie rozpiszesz, to Ci jeszcze zdejmą, nawet jak bociłeś, natomiast zazwyczaj tylko na główną postać).

Po tym zaczął grać czysto - gra do dzisiaj. Nie wiem jaki nick z forum, bo na DC ma inny.

Natomiast merytorycznie:

Większość rzeczy, które tu podałeś byłoby prawdą, gdyby nie to, że to przestarzałe systemy banowania. Pokazywanie tutoriala gdzie zmieniasz ID dysku jest cofnięciem się, nie wiem, z 4 lata wstecz, a nijak się ma do obecnych zabezpieczeń.

Bana na pandorze dostajesz na dwie rzeczy w pakiecie - IP + HWID. Czasem dorzucą Ci ciastka, że musisz wyczyścić, zmienić IP i możesz się znów rejestrować.

Reszta w cytacie. ODPOWIEDZI W TEN SPOSÓB

miłego!

Edited by NiedzielnyHacker
dopisanie, missclick entera :D
  • Minus 1
8 godzin temu, NiedzielnyHacker napisał:

Większość rzeczy, które tu podałeś byłoby prawdą, gdyby nie to, że to przestarzałe systemy banowania. Pokazywanie tutoriala gdzie zmieniasz ID dysku jest cofnięciem się, nie wiem, z 4 lata wstecz, a nijak się ma do obecnych zabezpieczeń.

Bana na pandorze dostajesz na dwie rzeczy w pakiecie - IP + HWID. Czasem dorzucą Ci ciastka, że musisz wyczyścić, zmienić IP i możesz się znów rejestrować.

Nie ośmieszaj się nawet nie wiesz o czym ja piszę. Korzystanie ze perma spoofera w 2025 roku to cofnięcie się wstecz - nawet najlepsze płatne spoofery często nie działają (korzysta się teraz z temp spooferow).  Podesłałem link do zmiany wszystkiego od numerów seryjnych myszki, monitora po pozostałe rzeczy które zmieniasz ręcznie lub zmienia twój spoofer Czekam na odpowiedź kogoś kto po banie grał dłużej niż 7 dni. 

ps. Podejrzewam, że ta cała Twoja metoda to odpalenie pierwszego lepszego spoofera. Odpalenie DMIEdit i zmiana informacji dmi ( numery seryjne i info o podzespołach), zmiana MAC kart sieciowych. Od razu może ktos sie wypowiedzieć czy zgadłem. 

• Plus 1
3 godziny temu, kielko1 napisał:

Podejrzewam, że ta cała Twoja metoda to odpalenie pierwszego lepszego spoofera. Odpalenie DMIEdit i zmiana informacji dmi ( numery seryjne i info o podzespołach), zmiana MAC kart sieciowych. Od razu może ktos sie wypowiedzieć czy zgadłem. 

jeśli jest inaczej i masz jakieś magiczne sposoby na bana na Pandorę - ban w głównej mierze na dysk (nie na numer seryjny) to chętnie kupię unbana i pogadamy. 

edit. I nie chodzi mi tylko to, że odbanuje sobie klienta i nie wychylając się może uda się pograć tydzień może miesiąc. Bo wszystkie bany jakie dostawałem to bany ręczne z dodatkowych logów jakie posiadaja (nie jest to ban automatyczny)  

Edited by kielko1