HWIDer 1 Posted May 15 Report Share Posted May 15 (edited) DISCORD: Nick: hwider. ⚡️HWİD SPOOFER ⚡️ CENA: 80 ZŁ LISTA SPRAWDZONYCH SERWERÓW: --> MT2009 <-- Nerwia2 Pandoramt2 PolandMt2 Glevia2 Balmora xenoxmt2 i wiele wiele innych serwisów wrazie w pisać PW o serwer Edited May 20 by HWIDer 1 Quote Link to comment
Mareckiii 0 Posted May 16 Report Share Posted May 16 Misiek kontakt jakis do Ciebie ? Quote Link to comment
SztywnyZiomal 0 Posted May 31 Report Share Posted May 31 nie legit, ziomal wyslal spoofera, który się nie odpala - mieliśmy działać na następny dzień i nie odpisuje na wiadomości. Quote Link to comment
FlowSystems 5 Posted June 2 Report Share Posted June 2 W dniu 31.05.2025 o 17:42, SztywnyZiomal napisał: nie legit, ziomal wyslal spoofera, który się nie odpala - mieliśmy działać na następny dzień i nie odpisuje na wiadomości. Chłop ma problem z przeczytaniem 2 wiadomości do góry, żeby ogarnąć na czym skończyliście rozmowę - no przyjeb XD Nawiązując do tematu, ze screena wyłapałem instrukcje jaką Ci podał. Ogólnie rzecz biorąc wszystkie przez niego wymienione serwery mają bardzo mierne bany na hwid, a chłop Ci dał drivera do odpalenia. Patrząc po jego wiadomościach, temacie itp to kompletnie nie ma pojęcia na ten temat, a drivery pewnie latają po necie, znalazł pewnie gotowca i ew. przerobił. Chuj wie co w nim siedzi, nie ładuj driverów z nieznanych źródeł, w szczególności kiedy nie jest to potrzebne. Podeślij mi te paczke od niego, jestem ciekaw komu podjebał @ SztywnyZiomal Quote Innowacyjny HWID Spoofer w przystępnej cenie! ZOBACZ SAM KLIKAJĄC TUTAJ Link to comment
Recommended Posts