Daniel93 2 Posted June 14 Report Share Posted June 14 Zalecam nie używać bota na pvpmt2 ponieważ sprawdzają po logach, 4 postki dostały bana (osobno nie wszystkie razem), przy przedostatniej bot chodził, ale byłem przed lapkiem i nic nie widziałem a ban wleciał a przy ostatniej bot był wyłączony od 30 min postać stała w miejscu a ban poszedł. Banuje GM "Bobasek". Dodam że jedyne co mogło widnieć w logach to dopalacze choć i te ustawiłem na 142,128 sekund itp, ale jednak ta regularność mogła zdradzić, wallhack off, mobber 1-5 sekund, pickup 0,3-0,9 sec, waithack ani razu nie użyty... Quote Link to comment
AMAZON 0 Posted June 14 Report Share Posted June 14 Z tego co napisałeś.. to najwidoczniej mają wykrywacz mobbera bądź pickupa, bo istniały serwery z takimi zabezpieczeniami, ale dopalaczy to wątpię.. Quote Link to comment
Hades 550 Posted June 16 Report Share Posted June 16 jak miło że dwa tyg temu udało się sprzedać postacie za 600 zł zrobione w 2 dni Quote Link to comment
Mp3SchoT 0 Posted June 16 Report Share Posted June 16 ja wszedlem na Hard MT2, tylko odpalilem bota, nawet nie zdazylem zalaczyc nic i mialem juz PW "żegnam". Na Pvp wczoraj to samo. Nie zdazylem nic zrobic i juz mialem pw, ze mam wylaczyc, albo lece XD Quote Link to comment
Recommended Posts