nikolas 1 Posted June 16 Report Share Posted June 16 Witam, Poleca ktoś jakiś serwer do zabawy na bocie niestety na Nerwi, Avalionie dostałem szybkie bany ;p chodzi o to żeby trochę pokorzystać z całego bota z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro i milego bocenia dla każdego Quote Link to comment
AMAZON 0 Posted June 17 Report Share Posted June 17 Poleciłbym kilka, na których ja się bawiłem, lecz bym musiał poszukać.. ale radze sprawdzać zagraniczne z listy (rumuńskie, tureckie) Quote Link to comment
dawtaj94 5 Posted June 17 Report Share Posted June 17 Ragnar2, farm serwer działa w zasadzie wszystko, dmghack można na 0 ustawić, ale ogolnie serwer to syf Quote Link to comment
SonczeQ 3 Posted June 17 Report Share Posted June 17 9 godzin temu, ancymonek napisał: kerion2 Grasz tam ? Quote Link to comment
ancymonek 4 Posted June 17 Report Share Posted June 17 (edited) 2 godziny temu, SonczeQ napisał: Grasz tam ? tak, mam tam juz full full, SMów samych mam już ponad pol miliona - takze idzie sie pobawic mocno Dziala tam jedynie 0.1 bez range ale idzie pokorzystac z bota xd Edited June 17 by ancymonek Quote Link to comment
dawtaj94 5 Posted June 18 Report Share Posted June 18 16 godzin temu, ancymonek napisał: tak, mam tam juz full full, SMów samych mam już ponad pol miliona - takze idzie sie pobawic mocno Dziala tam jedynie 0.1 bez range ale idzie pokorzystac z bota xd mi tam wjebali po dniu HWID bana :P Quote Link to comment
prvvs1 0 Posted June 18 Report Share Posted June 18 W dniu 17.06.2025 o 23:09, ancymonek napisał: tak, mam tam juz full full, SMów samych mam już ponad pol miliona - takze idzie sie pobawic mocno Dziala tam jedynie 0.1 bez range ale idzie pokorzystac z bota xd A jak z dungami sobie radzisz? nie da raczej sie ustawic auto dungow co? Quote Link to comment
SkileK 1 Posted June 19 Report Share Posted June 19 W dniu 17.06.2025 o 23:09, ancymonek napisał: tak, mam tam juz full full, SMów samych mam już ponad pol miliona - takze idzie sie pobawic mocno Dziala tam jedynie 0.1 bez range ale idzie pokorzystac z bota xd Te 0.1 działa gorzej od zwykłych hitów 1 Quote Link to comment
ancymonek 4 Posted June 19 Report Share Posted June 19 (edited) 19 godzin temu, prvvs1 napisał: A jak z dungami sobie radzisz? nie da raczej sie ustawic auto dungow co? Autodungi normalnie ustawiasz, są npc od autorejoin i mapki proste, co 2 dzien zmieniam postacie bo mi wbiaja topki z samych dungow xD 6 godzin temu, SkileK napisał: Te 0.1 działa gorzej od zwykłych hitów 0.1 na ninji napierdala ostro, na woju nieco gorzej ale czasowo i tak o wiele lepiej wychodzi bić na 0.1 niż zwyklymi, wiec albo pomyliles serwery albo coś zle ustawiles ze tak napisales Edited June 19 by ancymonek Quote Link to comment
Recommended Posts