zgredek98 0 Posted June 18 Report Share Posted June 18 Nazwa funkcji: Farmbot Opis jak ta funkcja ma działać: Postać biega i blokuje się w ścianach, ulepszyć żeby biegała dalej od skrajnych ścian Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): postać bardzo często biega i blokuje się w ścianie na farmbocie nawet jak mam ustawiony ograniczony zasięg, wystarczyłoby zwiększyć odległość od skrajnych ścian i od wydaje mi się że farmbot lepiej by działał Quote Link to comment
AMAZON 0 Posted June 18 Report Share Posted June 18 A używasz opcji szukania poprawnej drogi? oraz na jakim serwerze to występuje? Quote Link to comment
krzychul 3 Posted June 19 Report Share Posted June 19 Ewentualnie wyznaczyć trasę Quote Link to comment
zgredek98 0 Posted June 19 Author Report Share Posted June 19 jest wszystko ustawione, i tak sie blokuje i biega w ścianie Quote Link to comment
krzychul 3 Posted June 20 Report Share Posted June 20 Czy możesz pokazać wyznaczoną trasę i ustawienia?> 1 Quote Link to comment
Roshon 0 Posted June 21 Report Share Posted June 21 Podpinam się - postać często zaczyna biegać w kółko i żadna opcja nie pomaga. Przy okazji fajnie by było móc wyznaczyć w farmbocie punkty jak przy autoataku gdzie ma sie zatrzymać i bić na spacji;) Quote Link to comment
zgredek98 0 Posted June 22 Author Report Share Posted June 22 średnio chciałbym pokazywać swoją trase i ustawienia, chodzi o skrajne elementy mapy takie jak wzniesienia czy jakieś kamienie, postać się o nie blokuje i nie mogę zostawić bota na noc bo po prostu biegnie w miejscu w ścianie Quote Link to comment
krzychul 3 Posted June 22 Report Share Posted June 22 19 godzin temu, Roshon napisał: Podpinam się - postać często zaczyna biegać w kółko i żadna opcja nie pomaga. Przy okazji fajnie by było móc wyznaczyć w farmbocie punkty jak przy autoataku gdzie ma sie zatrzymać i bić na spacji;) Opcja autoatak ma funkcje "Dodaj miejsce/spot" Quote Link to comment
Roshon 0 Posted June 28 Report Share Posted June 28 W dniu 22.06.2025 o 16:36, krzychul napisał: Opcja autoatak ma funkcje "Dodaj miejsce/spot" nie jest to to samo co autofarmer ma bardziej ograniczone funkcje Quote Link to comment
Recommended Posts