Cziter 162 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Czego dotyczy problem: Xardas FB Opis problemu: Nie działa Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dziś Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): --- Logi(*data\logs\najnowszy):---- Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez Cziter Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
Seba997 3 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 a działał w ogóle? bo ja to nie wiem ja kto sie ustawia pod spacje :P Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Fishbot na xardasa nie zostął jeszcze dodany Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi