sh1rox 632 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zrobiłbyś update i dodał opcje "minimalizacji" Cytuj Dej drobniaka za fatyge byku https://hlbot.net/ref/sh1rox Odnośnik do komentarza
TraktorzystaRolny 0 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Ja podobnie. Nawet nie odpala mi się nic. Ten spofer trzeba wrzucić na pulpit i odpalić czy w folder servera ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł 2 012 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 9 godzin temu, Bodziak14 napisał: Ja podobnie. Nawet nie odpala mi się nic. Ten spofer trzeba wrzucić na pulpit i odpalić czy w folder servera ? Wystarczy dokładnie przeczytać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
vestine 8 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Działa pięknie, jak ktoś nie nabył umiejętności czytania ze zrozumieniem to nie ma co się dziwić, że nie potrafi sobie poradzić z uruchomieniem aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
moniska303 0 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Zainstalowalem Runtime , pobralem Spoofera i dalej sie nie chce uruchomic :C Cytuj Odnośnik do komentarza
artuesulo122 0 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Hej pytanie mam dacie rade zrobić takiego spoofera na hwid na discorda pangea ? Cytuj Odnośnik do komentarza
XeDyN 1 866 Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Pobierz i zainstaluj net framework, który jest podany w temacie. https://bit.ly/3Om1RM8 Cytuj Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Odnośnik do komentarza
BOTBOTHLBOT 0 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 na pandore cos macie aktualna co startowalo 2.12.2022 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
mesia 1 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 A na sanctium i luria coś sie znajdzie bo to co jest tu nie działa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
mesia 1 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 1 godzinę temu, mesia napisał: A na sanctium i luria coś sie znajdzie bo to co jest tu nie działa ;/ Luria działa jak cos tylko sanctium dalej zbanowany ! Cytuj Odnośnik do komentarza
funnzi 0 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 2 godziny temu, mesia napisał: Luria działa jak cos tylko sanctium dalej zbanowany ! Jak odbanować na Luria? Cytuj Odnośnik do komentarza
mesia 1 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 10 minut temu, funnzi napisał: Jak odbanować na Luria? ja dałem wszystkie opcje które były dostępne tylko nie valium/masno więc co dokładnie zadziałało nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
funnzi 0 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Teraz, mesia napisał: ja dałem wszystkie opcje które były dostępne tylko nie valium/masno więc co dokładnie zadziałało nie mam pojęcia Jaki spoofer? Bo w tym nie ma opcji do zaznaczania Cytuj Odnośnik do komentarza
mesia 1 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 6 minut temu, funnzi napisał: Jaki spoofer? Bo w tym nie ma opcji do zaznaczania Cytuj Odnośnik do komentarza
funnzi 0 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 (edytowane) 12 minut temu, mesia napisał: U mnie ten nie pomaga ;v Nie wiem dlaczego, już korzystałem z niego na jakimś serwerze i z tego co pamiętam to działał. Edytowane 6 Lutego 2023 przez funnzi Cytuj Odnośnik do komentarza
mesia 1 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 2 minuty temu, funnzi napisał: U mnie ten nie pomaga ;v Nie wiem dlaczego, już korzystałem z niego na jakimś serwerze i z tego co pamiętam to działał. nie mam pojęcia mi odblokowało może reset zrób pc po zrobieniu tamtych czynności tylko sanctium nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Krejzolski 0 Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Działa! Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza
olopex 0 Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 działa na valium akademi ? sory za odkopanie Cytuj Odnośnik do komentarza
orlandoq 1 Opublikowano 5 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 nie działa akademia valium Cytuj Odnośnik do komentarza
Dydek123 0 Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Działa na akademi valiuma. Wystarczy zrobic tak jak jest opisane w temacie + restart kompa i bangla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czaroszka 0 Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Ehh wiecie może co zrobić . Spoffer się nie odpala nawet a robiłem wszystko już co się dało Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi