Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

[Narzędzie | Tool] Spoofer

Paweł

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Dostałem perma na kompa na Nerwii, na serwer udało mi się logować przy użyciu HLSpoofera od PAWŁA. Udawało mi się logować do dzisiaj. Od dziś nie mogę zalogować się nawet ze spooferem. Ktoś wie od czego to może zależeć? Ktoś wie na co banują na Nerwii i co ewentualnie mogę zrobić? Konta nie są zbanowane, bo logowałem się na nie na innym kompie i nie ma problemu.
Kiedy i gdzie wystąpił problem: Ostatnie pomyślne logowanie: Niedziela. Dziś już się nie udało.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
W dniu 1.01.2024 o 21:02, Gladisior napisał:

SparkyMT2 obejście blokady multifarmu nie działa.

Bo na sparky masz blokade na internet, proxy ani zaden spoofer nie pomoże, ratuje tylko  virtualna maszyna z vpnem odpalonym ewentualnie drugi komputer fizyczny z vpnem/innym internetem od innego dostawcy chociaz mysle ze jakby sprobowac  drugi komputer i spoofer mac adress  moglo by zadzialac ale nie jestem pewien

Edytowane przez Jarosz
9 godzin temu, Jarosz napisał:

Bo na sparky masz blokade na internet, proxy ani zaden spoofer nie pomoże, ratuje tylko  virtualna maszyna z vpnem odpalonym ewentualnie drugi komputer fizyczny z vpnem/innym internetem od innego dostawcy chociaz mysle ze jakby sprobowac  drugi komputer i spoofer mac adress  moglo by zadzialac ale nie jestem pewien

A wiesz może jak odpalic metka na virtualnej maszynie? postawilem windowsa 10 i nie moge odpalic bo wywala error ze nie da rady na vm

• 4 tygodnie później...

Cześć, mam pytanie odnośnie twojego spoofera. Czy jeżeli kliknę spoofera, po czym odpalę clienta poprzez Hlbota, a następnie znowu spoofer i kolejny client to na tych 2 clientach są inne dane? Czy to zmienia po kliknięciu na wszystkich odpalonych clientach?

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
W dniu 20.06.2022 o 22:58, Paweł napisał:

250px-Flag_of_Poland_(normative)_svg.webp.e7638e5a3f272dc89eed02da8baaf2bb.webp

Pokaż ukrytą zawartość

1. Uruchamiamy plik .exe
2. Zaznaczamy, które wartości chcemy zmienić
3. Klikamy banner z napisem "Spoof It"

Flag_of_the_United_Kingdom_svg.thumb.webp.0d7e3d64a09e50d0f95626638e9b397a.webp

Pokaż ukrytą zawartość

1. Run the .exe file
2. Select the values you want to change
3. click the banner that says "Spoof It"

Wymagania | Requirements: https://dotnet.microsoft.com/en-us/download/dotnet-framework/thank-you/net48-web-installer

HL_Spoofer.rarNiedostępne

.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

HI.

I try your hwid spoofer. 
I spoofed every option, turned on the VPN, created a new registration, but it still shows a HWID ban when I try to connect to the server.
https://www.valerius-international.org/ 
Valerius server
What did I do wrong? Could you possibly help me?