adimil 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Czego dotyczy problem: Ktos wie jak banuja rybakow na alune ? zadnego tpka, wiadomosci - nic, po prostu ban wlecial, jakim cudem ? xd Opis problemu: Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
turboboter2134 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 wykrywacz gm nie działa w ogóle, mają coś innego niż obserwator Odnośnik do komentarza
gabka123 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Kiedyś zamieniali cie w orka czy w cos żeby sprawdzić Odnośnik do komentarza
KochamPolicje 2 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Od startu mam odpalonych dwóch rybaków i nie ma żadnego sprawdzania, czasem jedynie Ci wyskoczy te okienko, żeby przepisać jakąś fraze i tyle. Odnośnik do komentarza
Szonyy 30 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Dostałem na alune banika i gm napisał na zwykłym chacie nie na pw I za to dostałem bana. Nie wiem nie odwoływałem się, ale moim zdaniem powinien pisać pw jak już Pozdro Odnośnik do komentarza
Ognisty Krul 102 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Jak ustawić tego fishbota na alune? 1 Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi