Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Uluhan2 poradnik dla nowych

Cziter

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.54aa2d830c42d289fa432ec713840797.png

Menu w którym praktycznie operujemy każdym systemem wzmacniającym naszą postać.

1. To system Championa czyli takiego naszego rohary poziomu. Dropasz do tego z bosów specjalne buteleczki i w zależności od poziomu, który masz już odblokowany trzeba ich coraz więcej.
2. Jest to system, który używasz tylko raz i nie odblokowujesz go dalej. Wybierasz po prostu z jakiego regionu Turcji jesteś ( to bardziej dla nich ) i dostajesz za to bony. Jednorazowy użytek.
3. System dzięki któremu zyskujemy sporo bonusów, odblokowujemy stopniowo przy pomocy książek które dropia też z bosów tak jak wszystko tutaj.
4. Są to dwa systemy, itemów które dropią z bosów czyli wzmocnienia takie i musismy zapełnić całe koło, które potem jeszcze dodatkowo daje bonusy wzmacniające. ( Można to ulepszać u NPC)
5. System czasu, bardzo ważna część tego co robicie. Warto zostawiać postać na noc aby to nabijała bo daje to bardzo dużo do DMG końcowego.

image.png.1f58516d7fc62c27159ce7d23906193b.png

Biolog:

Biolog jest ciężki na początku, gdyż mapy na których dropia do niego książki wymagają sporego DMG! Takowe mapy macie pod TAB i jest to trzecia zakłada po prawej stronie, gdzie macie mapy typu Saray, Kristalize i stopniowo od 1 mapy gdzie dropi rzeczy do kupna biologa aż do ostatniej. ( Tutaj warto zainwestować w markecie i kupić początkowe ksiązki z rynku )

RANGA:

image.png.fd910e3760f655ebd91eaa3700297290.png

Bardzo ważnym jest abyście pilnowali dungeonów i robili je cały czasy, gdyż to na dungeonach ten serwer się opiera i z nich dropicie wszystkie przedmioty potrzebne do wzmocnienia postaci.

DUNGEONY:

Panel dungeonów macie pod F5, teleportujecie sie na wyspe, gdzie czeka na Was NPCT, którego klikacie i przenosi Was na wyspe z bosami. Następnie aby przywołać bosy na tej wyspie klikacie ponownie F5 i zanaczacie opcje jak na screenie, po czym klikacie lewym na nazwy bosów i je Wam przywołuje.

image.png.d4ad92ce00d626e7e53d326926b2828c.png

Tutaj macie jeszcze rozpiski ile trzeba DMG aby bić metki na danej mapie:

image.png.89bb5f1400f17f4d0d92efd1a11608c6.png

Edytowane przez Cziter
  • Plus 1

Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc?
Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer!
Pisz PW 

Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić!

Gdyby trzeba było coś jeszcze dodać, czego jesteście ciekawi to piszcie, a uzupełnię.

Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc?
Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer!
Pisz PW 

Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić!

Nie ma w poradniku a daje fajny odpał mały ale zawsze coś 

Npc w m1 mozna ulepszać mi sie udało cały set na +10 wbić i wtedy każdy jeden itemek daje + 700 % na metiny 

+ polecam zrobic talizmany rowniez w m1 u npcta ( stół jakiś xd ) 

4124.png

Edytowane przez JohnyBravo