peter 1 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 104/20 i dalej nic od administracji. dajcie chociaz info na jak dlugo chcecie to przetrzymac Odnośnik do komentarza
GodExandro 3 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 No ale paru osobom przecież wczoraj ten bot chodzil, aktualizacji nie bylo na serwerze wiec hl musial go wylaczyc 1 Odnośnik do komentarza
fireforlow 1 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 They close my ticket without reply Odnośnik do komentarza
MBDD 3 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Oczywiście że go nie dodadzą, a nawet jeśli już to w tak okrojonej wersji że co najwyżej wam pelerynkę automatycznie użyje xd Odnośnik do komentarza
Ziomo 1 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 UWAGA bo w liście serwerów jest Metin2009.RO a nie .PL i tutaj nie działa. Ktoś może się nadziać. 1 Odnośnik do komentarza
ikjujki 0 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 3 minuty temu, Ziomo napisał: UWAGA bo w liście serwerów jest Metin2009.RO a nie .PL i tutaj nie działa. Ktoś może się nadziać. No właśnie sie nadziałem XD Odnośnik do komentarza
JakeIwakura 0 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 6 minutes ago, Ziomo said: UWAGA bo w liście serwerów jest Metin2009.RO a nie .PL i tutaj nie działa. Ktoś może się nadziać. ja sie "nadzialem" bo sprawdzilem, bylo, kupilem i... DZIAŁAŁO!!! DZIAŁAŁO JEBANE 3H I ZOSTAŁO MI TO ODEBRANE XD CYRK Odnośnik do komentarza
bacik 2 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 2 minuty temu, JakeIwakura napisał: ja sie "nadzialem" bo sprawdzilem, bylo, kupilem i... DZIAŁAŁO!!! DZIAŁAŁO JEBANE 3H I ZOSTAŁO MI TO ODEBRANE XD CYRK Specjalnie tak zrobili żeby licencje ludzie aktywowali xd Odnośnik do komentarza
GodExandro 3 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 kacu dzielnie siedzi na forum udaje ze nie widzi posta haha Odnośnik do komentarza
BNDIT 0 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 słabo, że nadal nie ma info czy będzie działać czy nie... Odnośnik do komentarza
Epoze 2 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 9 minut temu, MrDzino napisał: Chce ktos bota na 2k9 pw udziele informacji sprzedaje za bliki nie oplaca sie 1 Odnośnik do komentarza
JDXD 0 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 110 panowie lecimy po 200 Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 2 Lutego 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Cześć, prace nad serwerem Metin2009.pl trwają. Wczorajsza sytuacja serwera mocno ograniczyła nasze możliwości pracy nad nim. Dziś od rana pracujemy. Ich klient jest zabezpieczony, znaleźliśmy już kilka pułapek wycelowanych w hlbota dlatego musimy się upewnić że nie ma ich więcej abyście mogli bezpiecznie korzystać z bota. Nie wiem dokładnie kiedy ten serwer zostanie dodany do bota ale to się wydarzy na pewno(obstawiamy że dziś późnym wieczorem lub jutro) 3 6 Odnośnik do komentarza
GodExandro 3 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Nie wierze, ze taki p2w serwer zrobil jakiekolwiek zabezpieczenia XDD Dobrze kacowski, czekamy dzielnie Odnośnik do komentarza
wodalele 5 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Oj dodadzą HLbota to mozna będzie grać xD bo bez niego to bez sensu 1 Odnośnik do komentarza
Eternity 2 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Bedzie Panowie dodany jeszcze raz, trochę cierpliwości, administracja ostro pracuje abyście banicji nie wyłapali od buta Odnośnik do komentarza
Administrator Guto 15 Opublikowano 2 Lutego 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Wybaczcie za lekkie opóźnienie, które wynika tylko i wyłącznie z mojej winy. Po prostu w ten weekend miałem uczelnie i akurat dwa egzaminy mi się trafiły na start tego serwera. Ale już po więc możemy działać 1 2 Odnośnik do komentarza
GodExandro 3 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Jasna sprawa, 48h darmowej licencji lub działające wh/boost i jesteśmy kwita Odnośnik do komentarza
Administrator Guto 15 Opublikowano 2 Lutego 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 10 minut temu, GodExandro napisał: Jasna sprawa, 48h darmowej licencji lub działające wh/boost i jesteśmy kwita Licencja to nie problem ale działające exploity to tylko jakiś magik może wyczarować, a nie zwykły śmiertelnik jak ja 1 Odnośnik do komentarza
Epoze 2 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 4 minuty temu, Guto napisał: Licencja to nie problem ale działające exploity to tylko jakiś magik może wyczarować, a nie zwykły śmiertelnik jak ja Wystarczy działający farmbot,pickup i jest pięknie Odnośnik do komentarza
piosel2137 0 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 To prawda, farmbot, pickup i aby pokazywalo gdzie metki/bosy Odnośnik do komentarza
GodExandro 3 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 +1, no i zeby ludzie z serwera nie zdazyli spi3rdolic zanim bot zostanie uruchomiony 1 Odnośnik do komentarza
JakeIwakura 0 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 PauseChamp Odnośnik do komentarza
dandikkkk 2 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 16 godzin temu, JakeIwakura napisał: dzisiaj gralem 3h na hlbocie i wszystko dzialalo i teraz nagle nie dziala hmm serio dodali i usuneli? Odnośnik do komentarza
Stargard 1 Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Waithack bedzie tam dzialal czy raczej nie ma opcji? xd Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi