Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Metin2009-

dudkid

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Luj napisał:

@ JDXD To dobrze, że piszesz. Trzeba odpuścić i tyle. Grał ktoś może na legalu po banie i też dostał bana? Bez HLa? Strach tam cokolwiek teraz zrobić. 

Ja po fali banów zrobiłem sobie nową postać nie odpalając HL i normalnie do tej pory stoi a nie zmieniałem HWID ani IP.

Teraz biega normalnie na farmbocie.

@ INGBankKonsultant Ustawione masz podstawowe funkcje? Po prostu biega w rangu (powiedzmy w kółko i zbija te same potwory) + potuje i podnosi przez pickupa? Myślałem, że bot jest przypałowy jak bije, ale nie jest. Nawet jak w oknie klienta postać się zatnie przez elementy gry (kamienie/drzewo) i biegnie w miejscu, to na drugim ekranie stoi w miejscu :). 

Jakby się coś zmieniło w sprawie bana, to daj proszę znać. A to IP to można zmienić, ale dla nich to pewnie pikuś, żeby namierzyć ponownie.. 

@ krzychuy a od kiedy grasz na serwerze? Od początku mniej więcej? Przed czy po fali banów? 

Ja jechałem na grubasie - przyznaje. Miałem odpalonego woja 33 lvl na pustyni niedaleko średniego lochu małp na farmbocie + autobuff. Tak mielił grupkę za grupką. Wcześniej walczyłem w m2, ale tam dość przypałowo, bo dużo ludzi. 

3 minuty temu, Luj napisał:

@ krzychuy a od kiedy grasz na serwerze? Od początku mniej więcej? Przed czy po fali banów? 

Ja jechałem na grubasie - przyznaje. Miałem odpalonego woja 33 lvl na pustyni niedaleko średniego lochu małp na farmbocie + autobuff. Tak mielił grupkę za grupką. Wcześniej walczyłem w m2, ale tam dość przypałowo, bo dużo ludzi. 

Od początku, dostałem bana na 3 kontach. Założyłem nowe konto, wyexpiłem do 20 i czekałem aż naprawią. Jak zobaczyłem, że można już używać to od razu odpaliłem. 

28 minut temu, krzychuy napisał:

Od początku, dostałem bana na 3 kontach. Założyłem nowe konto, wyexpiłem do 20 i czekałem aż naprawią. Jak zobaczyłem, że można już używać to od razu odpaliłem. 

Dokładnie taki sam case u mnie, nadal bez bana. 

Nie używam speed hacka, attack speed hacka ani nieodpychania i biega na farmbocie już jakieś 4 godziny.

53 minuty temu, Globek87 napisał:

A wie ktoś czy można tu obejść sprint, żeby działał boost? Czy jest to niemożliwe z racji tego, że i boosta i sprint jest pod jednym klawiszem, próbowałem różnych kombinacji ale chyba nie da się tego obejść.

zbinuj sobie sprinta pod inny klawisz, poprostu sobie przenies ta ikonke ze spirntem pod np. 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...