Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Metin2009-

dudkid

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,
Chciałbym zapytać czy jeżeli coś usprawnicie lub znajdziecie sposób w jaki do tego mt2009 doszedł ze jest używany hl dostaniemy jakiś update w tej sprawie?

Ja używałem 

wykrywacza gm

chwilę atak na cel

chwilę speed atak 

auto buff na szamanie

farmbota

auto pickup na z

auto poty

bana wyrwałem 03.02 około 18:30

9 hours ago, KacMorderca said:

Proszę aby każdy kto dostał bana napisał mi na PW informacje o godzinie bana(jak pamięta) oraz dokładnie każda funkcję jaką użył wraz z jej ustawieniami.
Pomoże to nam zlokalizować problem.
Możliwość injectu została przynajmniej do rana wyłączona aż wstaną chłopaki i zweryfikują wasze zgłoszenia.

Farmbot, autopickup, skille między 18-24 4 konta

1 godzinę temu, Ergo napisał:

Cześć,
Chciałbym zapytać czy jeżeli coś usprawnicie lub znajdziecie sposób w jaki do tego mt2009 doszedł ze jest używany hl dostaniemy jakiś update w tej sprawie?

Ja używałem 

wykrywacza gm

chwilę atak na cel

chwilę speed atak 

auto buff na szamanie

farmbota

auto pickup na z

auto poty

bana wyrwałem 03.02 około 18:30

być może za speed atack, gdyż zami zapowiadali że speed walk, speed atack, wallhack będzie rzekomo wykrywalny. Ale nigdy nie wiadomo jak został wykryty u innych i za co.

Edytowane przez krzychul

Dobiłem 25 ręcznie, kupiłem licencję i postawiłem na spocie auto atak na moby + autopoty + auto skill Aura miecza + auto pickup po 2 sekundach tylko moich przedmiotów. Banicja po 2 godzinach nikt nie pisał do mnie nawet xD. Nie polecam kupować licencji bo 3/4 rzeczy z bota nawet nie działa tj teleporty, predkość, WH itd. Kupiłem licencję do pelerynek iwykrywania metków lecz pelerynki nie działają a najwidoczniej HL wyświetla im się w logach i świeci jak psu jaja..

Edytowane przez Nowy55

Ciekawe, ja wbiłem na serwer na dosłownie 2 minuty w dzień jak został dodany, w sumie to nawet nie za bardzo cokolwiek odpalalem i usunąłem klienta bo mi sie nie podobał. Teraz z ciekawości sprawdziłem i ban, wiec na bank po prostu inject wykrywają. A co do emaila, tu mam inny, na mt2009 zakładałem na innym więc nie mogę potwierdzić związku.

Edytowane przez Szevoos
  • Administrator
49 minut temu, Sneasal napisał:

Error: 0xC000010A

40 minut temu, Woodzianek napisał:

Mam to samo - inne serwery śmigają.

Stwórzcie ticket na supporcie.

12 minut temu, StarySabala napisał:

Dajcie znać czy coś się poprawiło czy dalej w logach im się świeci bo szkoda by było kolejny raz stracić konto z 30 lvlem ;v

Poprawiliśmy bardzo wiele, ale jak nie chcesz ryzykować to nie warto. Bot na tym serwerze nie da ci wielkiej przewagi, ale przynajmniej nie trzeba przed komputerem siedzieć.

24 minutes ago, Guto said:

Poprawiliśmy bardzo wiele, ale jak nie chcesz ryzykować to nie warto. Bot na tym serwerze nie da ci wielkiej przewagi, ale przynajmniej nie trzeba przed komputerem siedzieć.

właśnie przydałoby się coś takiego żeby dropić ulepy chociażby ;v 

2 godziny temu, Guto napisał:

@ Guto jakie funkcje są w takim razie relatywnie bezpieczne? Albo co jest przypalowe i lepiej nawet nie odpalac? Nie wiem, wykrywacz metinow, farm bot są w miare safe czy nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...