Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Metin2009-

dudkid

Rekomendowane odpowiedzi

3 hours ago, kakao said:

Waithack jest wykrywalny w 100% postać wygląda jak by machała bronią na 230% speed atacku zróbcie cos z tym 

@ KacMorderca He is right when using waithack it looks extremely weird now. Character canceling attacks for others. Was it like this all the time? I have used waithack with NO PLAYER DETECT in the past and havent got banned this must be new since the update or i was extremely lucky. 

Can this be fixed or its server sided?

Odbanowywał się ktoś jakimś spooferkiem? ten od Pawła niestety nie trybi.

Kupując token'y z mojego reflinka, możesz liczyć na pełne wsparcie i pomoc w ustawieniu bota, posiadam spore doświadczenie! Zapraszam!

Reflink: https://hlbot.net/ref/LecenaBocie

u mnie cała noc postac expiła na farm bocie , auto poty + ustawienia w farm bocie wh tylko przez moby dodatkowo skile bez wykrywaczy bez innych ulepszen i bez bana :) , Lece zobaczyc co tam dalej odpale na proxy 2 konto pobawie sie z wykrywaczami i innymi ustawieniami

5 godzin temu, kakao napisał:

Waithack jest wykrywalny w 100% postać wygląda jak by machała bronią na 230% speed atacku zróbcie cos z tym 

No waithacka na takich serwerach jak poland metin 2009 nerwia to sie wgl nie uzywa bez sensu :) jak juz chcesz bocic ustawiam postac najbardziej legit w dzien musisz miec swiadomosc ze jak odejdziesz od lapka to grozi banem , w nocy masz wieksze szanse :)

Edytowane przez bieleNosy
25 minut temu, Wikesik1999 napisał:

Odpowie ktoś, panowie? 

mapy tzn ? sprecyzuj pytanie czy chodzi Ci o wykrywacz metinow czy ustawianie farm bota i bicie metkow/bosów. Kazdy ruch jest zpisywany w logach ogolne uzywajac HL juz jestes podejrzany . Wiec kazda funkcja zapisuje sie . Ja narazie odpuscilem wykrywacze bo pare osob wyrwało za to bana . do tej pory bazuje tylko na farm bocie i zasiegu ktory dziala praktycznie tak samo wykrywajac metki i bosy :)

9 godzin temu, bieleNosy napisał:

No waithacka na takich serwerach jak poland metin 2009 nerwia to sie wgl nie uzywa bez sensu :) jak juz chcesz bocic ustawiam postac najbardziej legit w dzien musisz miec swiadomosc ze jak odejdziesz od lapka to grozi banem , w nocy masz wieksze szanse :)

not use waithack.You will 100% get banned on most servers  . Playing on a server 2009 is abut making i a legit play .farmbot/autopots/auto skill/lifting. And that's all you set for the night and thank you

Godzinę temu, bieleNosy napisał:

mapy tzn ? sprecyzuj pytanie czy chodzi Ci o wykrywacz metinow czy ustawianie farm bota i bicie metkow/bosów. Kazdy ruch jest zpisywany w logach ogolne uzywajac HL juz jestes podejrzany . Wiec kazda funkcja zapisuje sie . Ja narazie odpuscilem wykrywacze bo pare osob wyrwało za to bana . do tej pory bazuje tylko na farm bocie i zasiegu ktory dziala praktycznie tak samo wykrywajac metki i bosy :)

Jak korzystalem weczesniej, to pamietam ze w "kliencie" hlbota była mapka, na której na inny kolor podswietlaly mi metki. Wlasnie o tylko tą funkcję mi chodzi. Żadnego tp do metina itp. 

8 godzin temu, Wikesik1999 napisał:

Jak korzystalem weczesniej, to pamietam ze w "kliencie" hlbota była mapka, na której na inny kolor podswietlaly mi metki. Wlasnie o tylko tą funkcję mi chodzi. Żadnego tp do metina itp. 

Zbinduj sobie trasę np w m1 dajesz co 2-3 sec punk (biegniesz sam postacią i nie skręcasz ostro żeby wyglądało jak najbardziej legit) włączasz żeby używał zasięgu do np 3000 nie więcej gdyż może bot coś odpierolic na max range. Dodatkowo pikap ustaw że po zabiciu celu czeka 5 sec tak samo w farm bocie i używa „z” już fajnie postać po zabiciu będzie czekać . Skile , używaj gdy ma cel. Auto poty . Nie atakuj zajętych celów/w ścianach . I powinnien fajnie biegać ja dziś wrzucę taką mapkę wieczorem/nocy .

Cytat

4 minuty temu, bieleNosy napisał:

Zbinduj sobie trasę np w m1 dajesz co 2-3 sec punk (biegniesz sam postacią i nie skręcasz ostro żeby wyglądało jak najbardziej legit) włączasz żeby używał zasięgu do np 3000 nie więcej gdyż może bot coś odpierolic na max range. Dodatkowo pikap ustaw że po zabiciu celu czeka 5 sec tak samo w farm bocie i używa „z” już fajnie postać po zabiciu będzie czekać . Skile , używaj gdy ma cel. Auto poty . Nie atakuj zajętych celów/w ścianach . I powinnien fajnie biegać ja dziś wrzucę taką mapkę wieczorem/nocy .

Kolego, ale ja nie chce robic tego będac AFK. Ja chce widziec tylko tą "małą" mapke gdzie podswietla sie metin na inny kolor. Czy ta mozliwosc jest w jakis sposob detectable? 

48 minut temu, Wikesik1999 napisał:

Kolego, ale ja nie chce robic tego będac AFK. Ja chce widziec tylko tą "małą" mapke gdzie podswietla sie metin na inny kolor. Czy ta mozliwosc jest w jakis sposob detectable? 

To jedynie wykrywacz , z tego co wiem to nie ma mapki gdzie widac metiny , sam wykrywacz jak zadziała to wtedy jedynie widac . Samego wykrywacza możesz używać  tylko ustaw żeby wyświetlał metodą to będziesz wiedział że jest gdzieś obok reszty funkcji nie używaj dla spokoju 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...