Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Metin2009-

dudkid

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, bieleNosy napisał:

To jedynie wykrywacz , z tego co wiem to nie ma mapki gdzie widac metiny , sam wykrywacz jak zadziała to wtedy jedynie widac . Samego wykrywacza możesz używać  tylko ustaw żeby wyświetlał metodą to będziesz wiedział że jest gdzieś obok reszty funkcji nie używaj dla spokoju 

I myślisz, że nie jest to w żaden sposób detectable? 

43 minuty temu, bieleNosy napisał:

To jedynie wykrywacz , z tego co wiem to nie ma mapki gdzie widac metiny , sam wykrywacz jak zadziała to wtedy jedynie widac . Samego wykrywacza możesz używać  tylko ustaw żeby wyświetlał metodą to będziesz wiedział że jest gdzieś obok reszty funkcji nie używaj dla spokoju 

W sensie ustawić "powiadomienie" na wykrywaczu metinow i tyle. Nie będzie to w zaden sposob mozliwe do zflagowania? 

44 minuty temu, Wikesik1999 napisał:

W sensie ustawić "powiadomienie" na wykrywaczu metinow i tyle. Nie będzie to w zaden sposob mozliwe do zflagowania? 

Pisałem że każdy ruch zapisuje sie w logach pytanie czy używasz tego w miarę legitnie jak tylko wykrywacza to nie ma większych szans ze Cię akurat sprawdzą 

Napiszę tak , 2 konta chodziły mi na proxy całą noc , expily na zapsysierzonych . Pełno graczy . Pikap/skile/auto poty farm bot ustawiony / auto wstawianie itp . W miarę legit i bez bana . Dużo szczęścia też miało to że postacie chodziły i się nie bugowaly 

Settings_m1.json TU macie Config na m1 dodajecie w farm bocie w polu inne co chcecie zeby zbijał , fajny sposob na zrobienie misji no i metki :) skile włączamy przy kazdym odpaleniem bota na nowo to samo auto poty , WH czyli przechodzenie przez moby mozna wylaczyc lecz czasem sie zbuguje. Wiczorem go ustawie perfekcyjnie taki na szybko zrobiony.

Edytowane przez bieleNosy
5 godzin temu, bieleNosy napisał:

Po 22 zapraszam na dc każdego kto chce pomogę ustawić 

o chetnie bo mi wczoraj dzialal i przedwczoraj a dzis ten sam blad x600 jebany po odpaleniu pathera z hla przez admina nie zalacza sie ten bot..

Edytowane przez swirek89651
37 minut temu, swirek89651 napisał:

o chetnie bo mi wczoraj dzialal i przedwczoraj a dzis ten sam blad x600 jebany po odpaleniu pathera z hla przez admina nie zalacza sie ten bot..

Zrzutekranu2025-02-10124537.png.8d0980808530ff2d365fc10859b0564c.pngZrzutekranu2025-02-08230411.png.d82b77239c5be9ee1fb5b11cf71211b2.png

Macie na gównej paczer + odpalacie glowny plik pozniej wL u was moze byc pod inna nazwa i powinno dzialac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...