sebuszki 0 Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2025 Czego dotyczy problem: injectowanie bota do clienta akademi Opis problemu: wyskakuje error Kiedy i gdzie wystąpił problem: dzis Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Odnośnik do komentarza
Cajmer 0 Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2025 siemka ja mam podobnie - wszystko dzialalo, po czym wywalilo mi wszystkie clienty i nie moge zinjectowac bota do klienta, wyskakuje ten sam blad Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 4 Marca 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2025 Cześc, wiemy o obecnych problemach z injectowaniem bota, wina leży po stronie naszego hostingu(ovh), obecnie nie wiemy jak długo problem potrwa, będziemy was informować jak tylko czegoś się dowiemy. Czasy licencji zostaną stosownie przedłużone o stracony czas. 1 1 Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 25 Marca 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi