Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Jak dobrze używać bota aby być niewykrywalnym?

Rekomendowane odpowiedzi

Czego dotyczy pytanie: Dobre użytkowanie bota, mało przypałowe.

Dodatkowe informacje: Cześć, jestem nowy i mam zamiar grać na Nerwi 2 na HL Bocie. Chciałbym jednak pograć długo i tak aby grać ostrożnie. Jakie funkcje polecacie jakie używać, a których unikać aby nie wyłapać quickbana? Jak powinna wyglądać "higiena" pracy z HL Botem na takiej nerwi np. ? Nie chcę wejść, użyć jakiejś funkcji która mi zapewni momentalnie bana Dodam, że cały czas będę przy komputerze, nie chcę full automatyzacji afk, chcę grać ale z lekkim wspomaganiem, tak aby mnie nie zbanowali. Wiem, że nie ma złotego środka i żebyście nie zrozumieli, wiem z czym się wiąże gra na bocie, ale jednak chciałbym Was - doświadczonych użytkowników HLa spytać jak zminimalizować ryyko, czego unikać i jakich funkcji używać, a któe omijać  z daleka. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Na wielu serwerach bana dostaniesz w ciągu 24h za Wallhack. Zapewne mają wgląd na to gdzie postać się znajduję. Poza tym możesz dostać bana jak GM do Ciebie napisze a Ty będziesz mył zęby podczas gdy Twoja postać będzie klepać metiny, łowić ryby, czy kopać rudy. Możę jeszcze teleportowanie po spotach ale nie wiem bo mało gdzie to dobrze działa i nie używam.

2 godziny temu, archonek napisał:

Na nerwii możesz używać wszystkiego. Nie mają na nic totalnie logów. Jeżeli chcesz mało przypałowo grać to graj bez range wh. Tyle Ci wystarczy.

Wczoraj dostałem bana leciałem na wh ale range spory, dziś nowe konto delikatniej jadę to nic a nic nie sprawdzają bo jak na niewidoku sprawdzają to wykrywacz działa

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...