sobieraj 2 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Nazwa funkcji: Zakładanie rękawicy pod koniec bossa/metka Opis jak ta funkcja ma działać: Opcja, która powoduje, że bot bot zakłada rękawicę złodzieja pod koniec bicia metka/bossa i zdejmuje ją już po zbiciu Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): 1 Odnośnik do komentarza
XeDyN 1 872 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) Zbędna opcja i raczej niewykonalna. Edytowane 23 Września 2021 przez XeDyN Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Odnośnik do komentarza
WaclawHandy 0 Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Też uważam że ta opcja jest zbędna i tylko zajęłaby niepotrzebnie miejsce Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 1 Października 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi