kamisiowaty 0 Opublikowano 14 Lipca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 Opis problemu: W sumie nie mam problemu ale po prostu zwykłe pytanie czy jak dostałem bana raz to oni mają jakoś moje Ip zapisane? i będą mnie za każdym razem sprawdzać jak będę grał z innego konta? i jak np dostanę bana to jaki sposób żeby zmienić IP wiem że są proxy ale są jeszcze jakieś inne sposoby na obejście bana? Odnośnik do komentarza
AMAZON 1 Opublikowano 18 Lipca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 Zależy, o jaki serwer pytasz.. bo na jednym mogą ciebie zbanować raz i wywalone na inne konta, a na drugim bany będą lecieć z automatu jak raz ciebie złapią I tak twoje IP posiadają już po samym zrobieniu konta, a co do obejścia to zostaje już zabawa w zmiane ip, hwid itp itd Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi