artek15267 0 Opublikowano 26 Lipca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2025 Czego dotyczy problem: W zasadzie jak ustawić Opis problemu: Siemka, Próbuje ustawić pierwszy raz autodunga, tylko w sumie nie ogarniam jak ustawić zeby postać zbiła moby i czekała w teleporcie? na 4 mapie trzeba przeciągnąć klucz a w poprzednich stać w teleporerze a tak to przechodzi mi przez ściane :/ Odnośnik do komentarza
MBDD 3 Opublikowano 27 Lipca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2025 (edytowane) ostrożnie bo strzelają z logów mocno na nerwii (dodam że zrobilem specjalnie konto uzyłem wh na 10 sekund dosłownie i wylogowałem, w przeciągu 3 dni ban (nie logowałem od tamtego czasu do czasu bana) w tym czasie 10 autodungów bez exploitów lata 24/7 i 0 bana od dłuższego czasu. To taka dygresja mała tylko) Edytowane 27 Lipca 2025 przez MBDD 1 Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi