malpix95 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Po aktualizacji w dniu wczorajszym - nagle jakby GMowie zaczeli wykrywac cos po logach ( nie jestem pewien co ) Nie bylo zadnego gracza obok mnie, jednak GM sie do mnie teleportowal i mnie obserwowal po czym wlepil bana. Jak mniemam teleportowal sie do mnie bo cos wykryl w logach. Czy to mozliwe ze po aktualizacji zaczeli cos wykrywac, czego wczesniej nie wykrywali ? Odnośnik do komentarza
deximit 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 (edytowane) Potwierdzam, tak samo wyrwałem bana + nie miałem info, że gm mnie obserwuje / jest obok Edytowane 20 Sierpnia 2025 przez deximit Odnośnik do komentarza
chmielu2024 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 jak obeszliscie bana? Odnośnik do komentarza
Loczek 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Jakie funkcje mieliscie odpalone ze wlecial ban? Odnośnik do komentarza
ToJa 0 Opublikowano 1 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2025 Ja również dostałem bana wczoraj. Biłem z 30 min może godzine. po tym dostałem info że wykryto gm. W sekunde wyłaczyłem wallhack i waithack i biłem normalnie. Przez 10 min z 2 razy wyłączyłem i włączyłem wykrywanie, cały czas był. PO 10 min nie wykryło go i z 15 min biłem jeszcze bez bota. Następnie znów odpaliłem walhack i waithack i biłem mobki. Po 15 minutach musiałem kończyć, konto nie było zablokowane. Dziś przy próbie logowania ban. wallhack {chyba to żeby zbijac moby wokół}, waithack {żeby przez nie przechodzic}, wykrywanie gm, graczy,bosow i metkow miałem włączone. wczesniej przez około 2000minut go używałem i ani razu nic nie wyłapałem a zawsze bardzo uważałem na innych graczy wiec to raczej cos w logach. 1000zl poszło w pizd..... Odnośnik do komentarza
Davids3022 1 Opublikowano 7 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 Zdecydowanie lecą po logach. Jeszcze z trzy tygodnie temu elegancko leciałem, bez bana przez całe dnie na bocie. Jakoś w okolicach aktualizacji o której jest wzmianka, ban lądował na kontach w ciągu 1-2 dni. Mało tego, ostatnio zrobiłem nowego czempiona, jedynie farmbot odpalony z autopotami i pickupem. Około 18h przelatane na bocie, ładnie farmił. Nagle ban. A teraz się okazuje, że chyba ban na IP. Nie chce mi się go zmieniać, bo muszę się kontaktować z dostawcą neta, a nie zamierzam specjalnie już jakoś tam grać. Nie zmienia to faktu, że z automatu lecą po logach. Wszelkie waithacki, wallhacki i jesteś odstrzelony. Ogólnie próby były naprawdę dobre, jednego czempiona miałem po 6-8h dziennie przez 5 dni wystawione i czysto. Niestety HL na mt2009 nie do użytku. Odnośnik do komentarza
kamkaminek 0 Opublikowano 8 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2025 (edytowane) Potwierdzam ,też wyrwałem bana na wszystko. Używałem kopacza rud oraz postacie latały mi szukając metinów, przy tym jakiś pickup, poty, wallhack przez moby aby sie nie blokowały szukając. Wcześniej korzystałem z Vapvap, ale tam tylko potrafi bić potworki, lecz z tamtym nie wyrywałem bana. HL na tym serwerze niestety się nie nadaje. Edytowane 8 Września 2025 przez kamkaminek Odnośnik do komentarza
Davids3022 1 Opublikowano 8 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2025 Potwierdzone, że na HWID walą. Także bez spoofera nawet nie ma co podchodzić. Swoją drogą to ciekawe, bo dopiero przy jakimś 10 koncie na HWID dostałem xD Odnośnik do komentarza
sanczopansa 1 Opublikowano 8 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2025 Czy funkcje jak zmiana CH jest legit? Odnośnik do komentarza
toxixx 0 Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2025 Siema, czy grając jedynie na wykrywaniu metinow/bossów mam duże szanse na bana ? Żadnych hl czy innych dodatków, sam wykrywacz Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 5 Października 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi