Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Dodanie proxima-pangea?

KrrystiaN

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Kaz3k napisał:

Oni nawet napisać nic nie chcę bo i tak będzie tłumaczenie że nie mają czasu na takie serwery i Wola cisnąć zagraniczne 

Nie dodadzą, bo pangea jak i valium zapłacili twórcom hlbota, aby ten nie był na liście. Siedzą cicho, bo nie napiszą ci tego wprost, a od dawna każdy to wie.

• Plus 2
W dniu 12.09.2025 o 09:19, Andri napisał:

Nie dodadzą, bo pangea jak i valium zapłacili twórcom hlbota, aby ten nie był na liście. Siedzą cicho, bo nie napiszą ci tego wprost, a od dawna każdy to wie.

Z tego co wiem to tylko z valiumem sie raz tak dogadali i żałowali, bo na ak byl... problem byl tylko taki ze z racji ze to stabilne i popularne serwery sporo osob wbilo na Hlu, a serwery te latwo ich wyciely.

Przyklad Valium; Tam fajnie Wh nawet dzialalo, boost tez wallhack itp itd, tylko suma sumarum kazdy konczyl z banem finalnie wiec zabawa na 1 max 2dni.

Przyklad Glevia; Tam tez fajnie sie gralo na Hlu ale jak sie wzieli, za cheaterow to chlopaki tez odpuscili bo za duzo pracy za malo zysku.

Co do Pangeyi, to pamietam ze byl to chyba 1 z serwerow Hla, bo wtedy perfect mial tam metina na modach oraz +- hl mial premiere, jak wystartowali to to samo co na valiumie 1 max 2 dni kazdy z banem, potem gadka ze cos robia a potem odpuscili.

Ostatnia sprawa ze HL nie jest juz jakis wybitny słyszałem ze som lepszi i lepsze boty od metka, ale trzeba tam miec $$$ i znajomosci

• 3 miesiące temu...