KrrystiaN 0 Opublikowano 7 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 Nazwa funkcji: dodanie serwera proxima-pangea jest realne akademii? Opis jak ta funkcja ma działać: Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Cytuj Odnośnik do komentarza
fela961 0 Opublikowano 7 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 nie da rady dodac poximy nawet w glosowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
DawcaNerQki 2 Opublikowano 9 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2025 Mysle ze jakby dalo to by juz dawno dali, strzelam ze pewnie za duzo roboty, za malo korzysci Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaz3k 1 Opublikowano 9 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2025 (edytowane) Wydaje mi się że dali by radę dodać proximie bez większego kombinowania , tak żeby chociaż dało się robić auto dungi i automatycznie zbijać metki i bosy, tylko że oni nie chcą dodawać Edytowane 9 Września 2025 przez Kaz3k Cytuj Odnośnik do komentarza
kejbier 2 Opublikowano 11 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 jakby dodali to klasa Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaz3k 1 Opublikowano 11 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 Oni nawet napisać nic nie chcę bo i tak będzie tłumaczenie że nie mają czasu na takie serwery i Wola cisnąć zagraniczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Andri 2 Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2025 11 godzin temu, Kaz3k napisał: Oni nawet napisać nic nie chcę bo i tak będzie tłumaczenie że nie mają czasu na takie serwery i Wola cisnąć zagraniczne Nie dodadzą, bo pangea jak i valium zapłacili twórcom hlbota, aby ten nie był na liście. Siedzą cicho, bo nie napiszą ci tego wprost, a od dawna każdy to wie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaz3k 1 Opublikowano 13 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2025 A to ja wiem o tym, kiedyś przecież było na pangeyce ale usuneli to po jakimś czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DawcaNerQki 2 Opublikowano 13 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2025 W dniu 12.09.2025 o 09:19, Andri napisał: Nie dodadzą, bo pangea jak i valium zapłacili twórcom hlbota, aby ten nie był na liście. Siedzą cicho, bo nie napiszą ci tego wprost, a od dawna każdy to wie. Z tego co wiem to tylko z valiumem sie raz tak dogadali i żałowali, bo na ak byl... problem byl tylko taki ze z racji ze to stabilne i popularne serwery sporo osob wbilo na Hlu, a serwery te latwo ich wyciely. Przyklad Valium; Tam fajnie Wh nawet dzialalo, boost tez wallhack itp itd, tylko suma sumarum kazdy konczyl z banem finalnie wiec zabawa na 1 max 2dni. Przyklad Glevia; Tam tez fajnie sie gralo na Hlu ale jak sie wzieli, za cheaterow to chlopaki tez odpuscili bo za duzo pracy za malo zysku. Co do Pangeyi, to pamietam ze byl to chyba 1 z serwerow Hla, bo wtedy perfect mial tam metina na modach oraz +- hl mial premiere, jak wystartowali to to samo co na valiumie 1 max 2 dni kazdy z banem, potem gadka ze cos robia a potem odpuscili. Ostatnia sprawa ze HL nie jest juz jakis wybitny słyszałem ze som lepszi i lepsze boty od metka, ale trzeba tam miec $$$ i znajomosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaz3k 1 Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2025 Jak masz innego fajnego bota na metka to możesz podesłać linka Cytuj Odnośnik do komentarza
Cyfer 17 Opublikowano 26 Grudnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2025 Jak dobrze poszukacie, to istnieje parę botów gdzie wspierają pangejke Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi