toxixx 0 Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2025 Czego dotyczy problem: Jak grać aby nie dostać bana. Opis problemu: Chciałbym grać na serwerze Metin2009 używając tylko i wyłącznie opcij wyszukiwania metinow. Czy używając tej funkcji mogę dostać bana za same incjectowanie hl do plików gry, albo poprzez logi czy jedyny sposób na bana to złapanie mnie na gorącym uczynku jak biegnę np. do Metina który jest np. schowany gdzieś w ścianie ? Na tym samym PC loguje się na konto za które miałem oferty po 8-9 tysięcy zł stąd moje obawy. (Mimo wszystko przed użyciem hl najpierw je sprzedam) Jeśli ktoś zechciałby łopatologicznie wytłumaczyć dla kompletnego lajka w boceniu jak to wygląda zobowiązuje się do wysłania blika na dobrego 4-paka/flachę żubrówki. (Blik do 40-50 zł). Z góry dziękuję osobie która zechciałaby podzielić się ze mną swoją wiedzą, Jeśli forma podziękowania jest zbyt mizerna za owa wiedzę proszę się nie krępować i pisać PW wraz z ceną za interesujące mnie informacje. Odnośnik do komentarza
toxixx 0 Opublikowano 13 Września 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2025 (edytowane) Up. Po przeprowadzeniu eksperymentów u kolegi wykrywacz działa dopiero gdy fizycznie zobaczymy już Metina. Nie daje to nawet 10% przewagi nad innymi, dostajemy powiadomienie gdy po prostu samodzielnie widzimy już Metina i tyle w temacie, niestety chyba ta funkcja hlbota jest bezużyteczna na mt2009. Jeśli ma ktoś coś innego co mogłoby działać jestem zainteresowany zakupem. Może coś na zasadzie botów wykrywających, rozstawionych na mapie kazdy używany przez inne proxy. Niestety nie znam się na tym ale pewnie za dobre pieniądze ktoś ogarnięty potrafiłby stworzyć coś co działa, jestem otwarty na propozycje współpracy i posiadam środki które jestem w stannie przeznaczyć na owe oprogramowanie. Nie mówię tu o 200 czy 300 zł ale większych pieniążkach które prawdopodobnie dzięki temu będę w stanie odrobić. Edytowane 13 Września 2025 przez toxixx Chciałbym dodać więcej informacji. Odnośnik do komentarza
cyrkowiec 0 Opublikowano 13 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2025 Wal do mnie na PW, ja Ci powiem Odnośnik do komentarza
Loczek 0 Opublikowano 13 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2025 Widza juz samego injecta i banuja falami wiec nie polecam tam odpalac nic na lepszych kontach bo po kilku dniach poleci insta perm Odnośnik do komentarza
emojihere 26 Opublikowano 16 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2025 W dniu 13.09.2025 o 15:39, Loczek napisał: Widza juz samego injecta i banuja falami wiec nie polecam tam odpalac nic na lepszych kontach bo po kilku dniach poleci insta perm Nie siałbym dezinformacji, znam ludzi którzy od miesiąca są konkretnie tam odpaleni. Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 5 Października 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi