Mr Incognito 0 Opublikowano 15 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2025 (edytowane) Czego dotyczy pytanie: komenda /set_walk /set_run Dodatkowe informacje: W trakcie pracy farmbota postać ma na zadanie wyszukiwać wymienonego potwora, często się blokuje o potwory i nie może zakonczyć sekwencji w Zakladce Questy ustawiłem te dwie komendy które pomagaja się odblokować bez koniecznosci używania "WH" Moje pytanie to czy wpływa to jakoś na auto zmiane channeli połącczonej z farm botem z kategoria "Inne" z wskazanym Potworem. czy farmbot musi zabić tego potwora żeby zakonczył trase i zmienił channel. Ile sekund ma czekać po zakończeniu sekwencji farmbota oraz zmiana kanału i jakie zaznaczyć dodatkowe opcje. dziękuje za wysłuchanie i z niecierplliwoscia czekam na wasze zdanie. Pozdrawiam Nagrywanie ekranu 2025-09-15 050638.mp4 Edytowane 15 Września 2025 przez Mr Incognito Odnośnik do komentarza
emojihere 26 Opublikowano 16 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2025 Nie ma możliwości aby coś takiego wpływało na zmianę chaneli Ale wyobraź sobie jak będą reagować gracze, gdy będziesz czasem szedł, a czasem chodził. Dam ci tipa który jest arcy prosty i tak samo skuteczny, za takie informacje normalnie się płaci ale mam dobre serce:) Wejdź w "auto klawisze" Dodaj klawisz W i niech tak co 10 sekund się klika, pamiętaj że jak zapisujesz ustawienia i będziesz chciał po zmianie clienta włączyć to na nowo, konieczne będzie ustawienie autoklawiszów ponownie, nie zawsze chcę działać. Czasami zmiana chaneli sama w sobie lubi mieć delikatny problem, ale później się naprawia Nie wiem jakie konkretnie zadanie ma bot i jaki to serwer, ale skoro ma szukać mu-rang i logać, dałbym 10 sekund po sekwencji farmbota. Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 5 Października 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi