grzybowazupa 0 Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 Pytanko takie mam, czy ktoś po aktualce z daty wymienionej w tytule nagle też dostał bana? zwykle boce po 14-15h dziennie i ostatniego dostałem jakoś na początku miesiąca, także minęły z 3tygodnie dobre. Teraz wpadła ta aktualizacja, pograłem jeszcze chwile po niej i poszedłem spać, wstałem wieczorem posprzedawałem troche yang i pograłem, wylogowałem się bo lagi i jak przyszedłem po paru godzinach, to nie mogłem już wejśc na konto (wiem, że tam pare osób za mną ganiało i mogło mnie nagrać). Zastanawia mnie czy coś zrobili po aktualce i inni też tak mieli czy ta aktualka, to po prostu przypadek i mi się nazbierało zgłoszeń aż w końcu odstrzelili czy inni też magiczne dziś dostali bilet? Odnośnik do komentarza
coothpl 1 Opublikowano 11 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 Siemka, Czego używałeś ? Ja latałem na M2 na samym wykrywaczu metinów i poleciał ban, a tak naprawdę już tak z pół roku go używałem . Zastanawia mnie jak mogli to wykryc 1 Odnośnik do komentarza
TakiTamGracz 0 Opublikowano 11 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 Podpinam się. Cisnąłem pare dni na wykrywaczu na m2, dzisiaj sprawdzali mnie dobre 10-15 minut, odpuscili na godzine i poleciał ban. Odnośnik do komentarza
coothpl 1 Opublikowano 12 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 A w jaki sposób Cię sprawdzali ? Mi wykrywacz GM nic nie pokazał Odnośnik do komentarza
TakiTamGracz 0 Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 (edytowane) 12 godzin temu, coothpl napisał: A w jaki sposób Cię sprawdzali ? Mi wykrywacz GM nic nie pokazał Mnie po prostu sprawdzał, edmyn edmyn, nic nie robiłem żaden tp do metina etc, to samo z "Idź" oddalałem tylko kamere żeby widzieć gdzie jest target, no i po godzinie sprzedawania zlomu w miescie mnie strzelili Edytowane 13 Października 2025 przez TakiTamGracz Odnośnik do komentarza
Hejolord 0 Opublikowano 20 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2025 Mogliby się tym zająć, ale widać, że mają to kompletnie gdzieś. Może dopiero, gdy spadnie popyt, zaczną coś w tym kierunku robić.😞 Odnośnik do komentarza
Seba95 0 Opublikowano 31 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 Ktoś cos bany ? Ziomek 2 tyg lata naraziei spokoj Odnośnik do komentarza
Pakerovsky 0 Opublikowano 2 Listopada 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 Za 2 min na farmbocie ban, byłem w łazience i akurat przyszedł no i z 2 min miałem odpał, potem offa dałem, był sprawdzić 2 razy jeszcze w przeciągu 30 min ale już nic nie miałem bo po questy leciałem i ban, więc nie wiem jak oni to sprawdzają, że chłop po 2 min bez pisania ani nic jest w stanie stwierdzić, że bot ale cóż. Odnośnik do komentarza
kampfzwergg 0 Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 Pytanie czy jak kiedys odpalilem na laptopie konto jakis miesiac temu to dostane po logach bana jak bede grac na bocie, i jak sytuacja dalej z banami ? Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi