Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Metin2009 po aktualce 28.09 o 7;30

grzybowazupa

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanko takie mam, czy ktoś po aktualce z daty wymienionej w tytule nagle też dostał bana? zwykle boce po 14-15h dziennie i ostatniego dostałem jakoś na początku miesiąca, także minęły z 3tygodnie dobre. Teraz wpadła ta aktualizacja, pograłem jeszcze chwile po niej i poszedłem spać, wstałem wieczorem posprzedawałem troche yang i pograłem, wylogowałem się bo lagi i jak przyszedłem po paru godzinach, to nie mogłem już wejśc na konto (wiem, że tam pare osób za mną ganiało i mogło mnie nagrać). Zastanawia mnie czy coś zrobili po aktualce i inni też tak mieli czy ta aktualka, to po prostu przypadek i mi się nazbierało zgłoszeń aż w końcu odstrzelili czy inni też magiczne dziś dostali bilet?

• 2 tygodnie później...
12 godzin temu, coothpl napisał:

A w jaki sposób Cię sprawdzali ? Mi wykrywacz GM nic nie pokazał 

Mnie po prostu sprawdzał, edmyn edmyn, nic nie robiłem żaden tp do metina etc, to samo z "Idź" oddalałem tylko kamere żeby widzieć gdzie jest target, no i po godzinie sprzedawania zlomu w miescie mnie strzelili

Edytowane przez TakiTamGracz
  • 2 tygodnie później...

Za 2 min na farmbocie ban, byłem w łazience i akurat przyszedł no i z 2 min miałem odpał, potem offa dałem, był sprawdzić 2 razy jeszcze w przeciągu 30 min ale już nic nie miałem bo po questy leciałem i ban, więc nie wiem jak oni to sprawdzają, że chłop po 2 min bez pisania ani nic jest w stanie stwierdzić, że bot ale cóż. 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...