fokus243 0 Opublikowano 11 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 Czego dotyczy problem: Logowania/rejestracji na Opis problemu: Witam, nie moge sie zarejestrowac ani zalogowac na stronie głównej, po rejestracji ciągle wywala mi błąd że Podane dane są nieprawidłowe, kilka miesięcy temu też chciałem zrobić konto i wywalało ten sam błąd Kiedy i gdzie wystąpił problem: na stronie głównej hlbot.net Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
fokus243 0 Opublikowano 12 Października 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 Problem rozwiązany, zostawiam dla następnych rozwiązanie: wejdzcie na telefonie na stronę główną hlbota i wtedy załóżcie konto i normalnie działa (adres e-mail musi być z domeny np. gmail.com czy yahoo.com itd (interia nie działa, nie wiem jak z WP itd.) Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi