dziadek 8 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Ostatnio dużo pytań na czacie dotyczących zainjektowania HLBota poprzez tzw. proces Po kolei . 1. Odpalamy sobie Metina -> oczywiście te serwery które są dostępne w HLBocie 2. Wiadomo trzeba się zalogować 3. Po wejściu w aplikacje HLBota. Zaznaczamy sobie prawym przyciskiem myszy serwer który nas interesuje tut. przykład Levenia 4. Następnie klikamy w tzw. kreski zaznaczone w żółtym kwadracie. Pamiętamy Metin musi być uruchomiony \ 5. Ukazuję się na lista procesów. 6. Zaznaczamy klikamy Potwierdź 7. Cieszymy się grą ; ) 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 2 godziny temu, dziadek napisał: 3. Po wejściu w aplikacje HLBota. Zaznaczamy sobie prawym przyciskiem myszy serwer który nas interesuje tut. przykład Levenia Nie trzeba wybierać serwera na którym gramy, wybór serwera w launcherze jest tylko by czytać aktualności z danego serwera. Ale poradnik na + bo często mam pytania o to Cytuj Odnośnik do komentarza
dziadek 8 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 23 minuty temu, KacMorderca napisał: Nie trzeba wybierać serwera na którym gramy, wybór serwera w launcherze jest tylko by czytać aktualności z danego serwera. Ale poradnik na + bo często mam pytania o to A to nie wiedziałem człowiek cały życie się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza
KochamPolicje 2 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Co zmienia to zainjektowanie przez proces? To jest obejście jakiś zabezpieczeń czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
dziadek 8 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 19 godzin temu, KochamPolicje napisał: Co zmienia to zainjektowanie przez proces? To jest obejście jakiś zabezpieczeń czy jak? Nic ale w niektórych przypadkach jak chcesz zainjektować normalnie przez folder to po prostu wyrzuca gre albo się nie ładuje a tutaj jest druga opcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KochamPolicje 2 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 3 godziny temu, dziadek napisał: Nic ale w niektórych przypadkach jak chcesz zainjektować normalnie przez folder to po prostu wyrzuca gre albo się nie ładuje a tutaj jest druga opcja. aaa w ten sposób, oki dzięki za odpowiedz!:) Cytuj Odnośnik do komentarza
SramDoSzafy 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 mi wywala błąd po odpaleniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi