Szumikowski 0 Opublikowano 17 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 Nazwa funkcji: WH na serwer iveya Opis jak ta funkcja ma działać: Czy HLBOT będzie na serwerze iveya ? Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 17 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 Działa ale totalnie ograniczone wszystkie opcje. Jedyne co działa to farmbot i pickup pod Z Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
sziler 0 Opublikowano 17 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 dostałem bana w mniej niż 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 18 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2025 11 godzin temu, sziler napisał: dostałem bana w mniej niż 10 minut To dziwne bo ja od startu autodungi wale farmbot bez przypałowych opcji i dalej gram xd Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
BardzoMilyGosc 0 Opublikowano 18 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2025 (edytowane) Odrazu mowie ze daleko tam nikt nie zajedzie, maja te sama detekcje z csyta2 czyli jak masz hl zainicjowanego i będzie w pobliżu ciebie admin to on dostaje kopertę i ma tam all info ze bot, wiec jak podejdziesz do admina lub admin do ciebie tp to już po koncie Edytowane 18 Października 2025 przez BardzoMilyGosc Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 18 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2025 2 godziny temu, BardzoMilyGosc napisał: Odrazu mowie ze daleko tam nikt nie zajedzie, maja te sama detekcje z csyta2 czyli jak masz hl zainicjowanego i będzie w pobliżu ciebie admin to on dostaje kopertę i ma tam all info ze bot, wiec jak podejdziesz do admina lub admin do ciebie tp to już po koncie Ciekawe rzeczy opowiadasz bo spectowano mnie wykrywałem adminów etc i dalej gram Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
sziler 0 Opublikowano 18 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2025 11 hours ago, Cziter said: To dziwne bo ja od startu autodungi wale farmbot bez przypałowych opcji i dalej gram xd włączyłem wallhacka ale nie dzialał,przejechałem przez most nie wyłaczajac go,minute później ban,próbowałem się odwołać ale mówił że latałem odpalony jak świeczka i jak chce dalej grać to mam nowe konto zrobić i będe pod obserwacją xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 19 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 10 godzin temu, sziler napisał: włączyłem wallhacka ale nie dzialał,przejechałem przez most nie wyłaczajac go,minute później ban,próbowałem się odwołać ale mówił że latałem odpalony jak świeczka i jak chce dalej grać to mam nowe konto zrobić i będe pod obserwacją xD Tak, ja zagadałem admina to się sprzedał jak działają logi. Jak chcesz grać na HLu to zero dodatkowych opcji które i tak nie działają. Jedynie farmbot i wtedy będzie gites. Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi