chemol 0 Opublikowano 18 Listopada 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2025 Witam, czy spoofer Pawła jest dalej aktualny? Bądź czy gdzieś na forum znajdę spoofer, najlepiej takiego gdzie w usługę wchodzi wytłumaczenie jak go używać, bądź z poradnikiem krok po kroku. Napisałem do Pawła ale nie wiem kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi na wiadomość i nie wiem czy jeszcze można zakupić u niego spoofer. Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 18 Listopada 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2025 1 godzinę temu, chemol napisał: Witam, czy spoofer Pawła jest dalej aktualny? Bądź czy gdzieś na forum znajdę spoofer, najlepiej takiego gdzie w usługę wchodzi wytłumaczenie jak go używać, bądź z poradnikiem krok po kroku. Napisałem do Pawła ale nie wiem kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi na wiadomość i nie wiem czy jeszcze można zakupić u niego spoofer. @ TheFry u tego gostka ogarniaj na discordzie szybki kontakt itp Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
chemol 0 Opublikowano 18 Listopada 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2025 (edytowane) 2 godziny temu, Cziter napisał: @ TheFry u tego gostka ogarniaj na discordzie szybki kontakt itp dziękuje podałbyś discord tego użytkownika na pw? nie mogę wysłać do niego wiadomości tylko proxy :/ bez spoofera Edytowane 18 Listopada 2025 przez chemol Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi