kabanosik 1 Opublikowano 19 Listopada 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2025 Czego dotyczy problem: Ban na Antaris " Błąd podczas łączenia się z serwerem " Opis problemu: Jak w tytule otrzymałem blokadę na tym o to serwisie próbowałem wielu spooferów oczywiście VPN\OpenVPN również jest stosowany a jednak nie wiem jak to obejść, podejrzewam, że mogą wrzucać coś na kompa aby blokować połączenie z ich serwerem, uruchamiając serwer na VM wszystko śmiga tylko nie jestem w stanie tam korzystać z hlbota, dlatego szukam kogoś kto jest w stanie to obejść\podpowiedzieć co zrobić, jestem w stanie zapłacić za skuteczną pomoc. 1 Odnośnik do komentarza
kabanosik 1 Opublikowano 19 Listopada 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2025 Dobra ogarnięte, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
pacislaw 0 Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 cześć jak byś mógł powiedzieć co zrobiłeś ze udało ci sie zdjąć było by super pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi