kromkachleba 2 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 @ KacMorderca pliska zrob to dzisiaj na aktu HLa Cytuj Odnośnik do komentarza
sylweksing 0 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 bot na tym serwie wiecej nie działa jak działa xD pieniadze w bloto ale dobrze wiedziec zeby juz na przyszlosc tu nie kupowac nic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
majorekk 0 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 +1 kupiłem po insomnie, a chłopy nie umieją sobie poradzić z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
sylweksing 0 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 @ KacMorderca długo zamierzacie tego bota robic ? 5 dzien chyba i dalej nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
arkado 0 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 Da ktos info jak sytuacja na insomni z hlem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kamilkac 0 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 (edytowane) Ma ktoś może cos działającego na Insomni ? Najlepiej cos sprawdzonego, cena nie gra roli. widze ze chyba Hl poddał sie z Insomnia Może byc sam Górnik i FB Edytowane 22 Grudnia 2025 przez Kamilkac Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 23 Grudnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 Polecam napisać do supportu tam wam odpowiedza w 1-2h czy bedzie update Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
LOAD 0 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia aktualizacja na insomi która pewnie usuwa tylko święta, aktualnie nie można się zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi