Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Rekomendowane odpowiedzi

Usunąłem 2 pliki z folderu, które blokowały hl'a i mi ruszył, cały dzień sie bawiłem. Ciężko to obejść, ale da się

Kupując token'y z mojego reflinka, możesz liczyć na pełne wsparcie i pomoc w ustawieniu bota, posiadam spore doświadczenie! Zapraszam!

Reflink: https://hlbot.net/ref/LecenaBocie

elegancko widze, kupilem specjalnie tokeny pod sovelie, glosy byly a ekipa sie sprzedała, fakt ze poza sovelia nigdzie nie chcialem grac bo bot albo nie działa, albo działa średnio albo wszedzie maja zabeczpieczenia i ban idzie po chwili grania, to kupowanie hla od roku to totalna strata kasy

5 godzin temu, s3diven napisał:

elegancko widze, kupilem specjalnie tokeny pod sovelie, glosy byly a ekipa sie sprzedała, fakt ze poza sovelia nigdzie nie chcialem grac bo bot albo nie działa, albo działa średnio albo wszedzie maja zabeczpieczenia i ban idzie po chwili grania, to kupowanie hla od roku to totalna strata kasy

ja to samo równo ze startem serwera kupiłem tokeny i aktywowałem licencje, nie mam problemu o to bo skoro nie było serwera na serverlist to pretensję moge mieć tylko do siebie, ale ten brak jakiejkolwiek informacji i totalne olewanie tematu to już słabe zachowanie

3 godziny temu, ricko1 napisał:

a macie inne boty na sovelie ktore dzialaja?

Mógłbym w sumie napisać bardzo prymitywnego bota z exp botem, tp do instancji, farmem metinów, auto dungami i auto pickupem. To wszystko co potrafię na ten moment. Na Glevii działa, więc Sovelia pewnie też.

Edytowane przez Leszke123
  • Plus 1