kalek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Przyłączam sie kupie cos na sovelie Cytuj Odnośnik do komentarza
Chemik 2 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Cześć stworzyłem autorską automatyzację ⛏️🎣na sovelie, o więcej info pw Edytowane 4 Stycznia przez Chemik Cytuj Odnośnik do komentarza
PanPartacz 0 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Kacu ma wyjebane na wszystko dopóki kasa płynie. Czy on będzie dostawał kasę z bota czy od serwerów żeby bota nie było to mu wszystko jedno. Pewnie większość pieniędzy to i tak idzie z zagranicznych serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cruhy 3 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Nie oszukujmy się HL nigdy nie będzie działał na żadnym z topowych polskich serwerów bo się to im nie opłaca. Są boty zagraniczne które ogarniają nasze serwery ale kosztują w euro i to nie miało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaiser 0 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia W dniu 6.01.2026 o 09:11, PanPartacz napisał: Kacu ma wyjebane na wszystko dopóki kasa płynie. Czy on będzie dostawał kasę z bota czy od serwerów żeby bota nie było to mu wszystko jedno. Pewnie większość pieniędzy to i tak idzie z zagranicznych serwerów. Po pierwsze od kaca to akurat najmniej zależy bo on tu tylko od komunikacji, wiec najmniej moze zrobic. Chlopaki juz dawno powiedzieli ze wola wrzucic 5 zagranicznych klockow niz uzerac sie z 1 polskim serwerem. I tak lecom bany na tych co niby dzialaja w hlu, to wyobrazcie sobie co by bylo na tych serwerach ktorych nie ma liscie. W dniu 6.01.2026 o 11:39, Cruhy napisał: Nie oszukujmy się HL nigdy nie będzie działał na żadnym z topowych polskich serwerów bo się to im nie opłaca. Są boty zagraniczne które ogarniają nasze serwery ale kosztują w euro i to nie miało. No HL-a juz lata swietnosci ma za soba, te turasy tez takie mehh, tera tylko prywaciarze boca tak naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymix123 0 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Napisałem coś swojego między innymi autodungi, farmbot, expbot zainteresowanych zapraszam pv Cytuj Odnośnik do komentarza
Chemik 2 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 18 godzin temu, Szymix123 napisał: Napisałem coś swojego między innymi autodungi, farmbot, expbot zainteresowanych zapraszam pv Rejestracja 18 godzin temu 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza
dawtaj94 7 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 24 minuty temu, Chemik napisał: Rejestracja 18 godzin temu 😏 Młody przedsiębiorca 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chemik 2 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) skrypty w .docx, ale expbot na sovelie to juz klasa Tak mnie jebany zaintrygowal, ze sprobuje zrobic autoDT do celow wlasnych, ale watpie, ze zadziala jakos sensownie Edytowane 8 Stycznia przez Chemik Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymix123 0 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Jak ktos nie wierzy to pv xD Godzinę temu, Chemik napisał: skrypty w .docx, ale expbot na sovelie to juz klasa Tak mnie jebany zaintrygowal, ze sprobuje zrobic autoDT do celow wlasnych, ale watpie, ze zadziala jakos sensownie 3 godziny temu, dawtaj94 napisał: Młody przedsiębiorca 😅 Godzinę temu, Chemik napisał: skrypty w .docx, ale expbot na sovelie to juz klasa Tak mnie jebany zaintrygowal, ze sprobuje zrobic autoDT do celow wlasnych, ale watpie, ze zadziala jakos sensownie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymix123 0 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Aktualne jak cos Cytuj Odnośnik do komentarza
Taexas 0 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego jak ktoś ma działającego bota to pw Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi