ortaparmak 0 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Im unable to register on the hlbot website, I havent received a verification email and I cant log in. Edytowane 15 Stycznia przez ortaparmak Cytuj Odnośnik do komentarza
kodrakula 1 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia bende kayıt olamıyorum destek lütfen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ortaparmak 0 Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia help please. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomuniekxx1 0 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Ja mam to samo, z tym, że przy próbie logowania tymi samymi passami co z HLbot to pojawia mi się komunikat Twoje konto zostało zablokowane. Prosimy spróbować za 4 minuty. wysłałem ticket, ale nikt nie odpisuje, co robić? Zweryfikować konta też nie mogę, bo mail nie przychodzi na pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomuniekxx1 0 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Już problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi