knopers1 0 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Czego dotyczy problem: Usuwa hlbot z folderu Opis problemu: Usuwa hlbot z folderu Kiedy i gdzie wystąpił problem: po właczeniu hlbota od razu usuwa aplikacje Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Cytuj Odnośnik do komentarza
Kimmyn 0 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Nie usuwa Ci go przypadkiem antywirus? Cytuj Odnośnik do komentarza
knopers1 0 Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia mam tylko windows defender i go wyłaczyłem nawet dałem folder do wyjątków A lepiej usuwa tez plik patcher.exe tez z tego samego folderu i tylko po uruchomieniu bota Cytuj Odnośnik do komentarza
lolomaciolo 139 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Wejdź w zabezpieczenia windows . Tam bedziesz przy opcjach odrzuć naciśnij to i na 100% włączy ci się z powrotem ochrona przed wirusami. Wejdz w ochrona przed wirusami tam masz ustawienia ochrony przed wirusami jak jest odrzuć to chwile pospamuj w odrzuć zapewne włączy sie i tak xd nwm czemu. Potem zarządaj opcjami i wyłącz wszystko to samo zrób w zapora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi