Mechanik 7 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Czy komuś udało się odpalić więcej niz dwa konta na jednym pc? Chciałbym pobocić na kilku, a tu taka klapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Oranyrany 0 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia proxy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mechanik 7 Opublikowano 20 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 31 minut temu, Oranyrany napisał: proxy przez opcje proxy w bocie? Bo spoofer nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Oranyrany 0 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia ta, kiedys probowalem i nawet kupilem, ale cos u mnie nie chcialo dzialac, lecz na ogol to ludziom dziala i do jednego konta masz przypisane jeden prox, wiec w zasadzie mozesz odpalic tyle ile Ci fabryka dała Cytuj Odnośnik do komentarza
Mechanik 7 Opublikowano 20 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 8 minut temu, Oranyrany napisał: ta, kiedys probowalem i nawet kupilem, ale cos u mnie nie chcialo dzialac, lecz na ogol to ludziom dziala i do jednego konta masz przypisane jeden prox, wiec w zasadzie mozesz odpalic tyle ile Ci fabryka dała no właśnie nie działa, łączy mi z proxy innym IP i po odpaleniu konta dalej farmblock Cytuj Odnośnik do komentarza
stodico 0 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 17 godzin temu, Mechanik napisał: no właśnie nie działa, łączy mi z proxy innym IP i po odpaleniu konta dalej farmblock I jak, udało Ci się jakoś ogarnąć? Bo mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mechanik 7 Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 3 minuty temu, stodico napisał: I jak, udało Ci się jakoś ogarnąć? Bo mam ten sam problem niestety, nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi