wcpogromca 0 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Siema działa komuś waithack na serwerze eldermt2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mechanik 7 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 15 minut temu, wcpogromca napisał: Siema działa komuś waithack na serwerze eldermt2? Raz działa, raz nie. Atak na cel dobrze działa, nie wiem od czego to zależy. Ustawiałem 0.3 i limit 800 i czasem było dobrze, a czasem nie łapało Cytuj Odnośnik do komentarza
GodExandro 3 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia na ribie nie dziala, na fmsie i innych jednorekich dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
huyoza 0 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia a zmiana ch wam działa? bo mi coś nie może zatrybić Cytuj Odnośnik do komentarza
RobertDy991 0 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia W dniu 20.01.2026 o 12:33, Mechanik napisał: Raz działa, raz nie. Atak na cel dobrze działa, nie wiem od czego to zależy. Ustawiałem 0.3 i limit 800 i czasem było dobrze, a czasem nie łapało a jak masz ustawiony atak na cel Cytuj Odnośnik do komentarza
qwfon17 0 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Faktycznie na ribie nie dziala, zakladam srebrny miecz i od razu wh smiga XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Anusiak 0 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia banow nie dostalicie za wh nie maja logow? Cytuj Odnośnik do komentarza
GodExandro 3 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 6 godzin temu, qwfon17 napisał: Faktycznie na ribie nie dziala, zakladam srebrny miecz i od razu wh smiga XD Nie ma za co :') Cytuj Odnośnik do komentarza
konteczko 0 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia a mobber wam dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza
engill 1 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia hej jak mam wh na 0,3 sekundy to na koniu bojowym/potce atak speeda bede bil szybciej? czy to juz nie ma znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marvin2024 1 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia uzywal ktos opcji nieodpychanie? banuja ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Failed 1 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia W dniu 20.01.2026 o 12:33, Mechanik napisał: Raz działa, raz nie. Atak na cel dobrze działa, nie wiem od czego to zależy. Ustawiałem 0.3 i limit 800 i czasem było dobrze, a czasem nie łapało Dalej bez bana za wh? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi