wcpogromca 0 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Siema działa komuś waithack na serwerze eldermt2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mechanik 14 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 15 minut temu, wcpogromca napisał: Siema działa komuś waithack na serwerze eldermt2? Raz działa, raz nie. Atak na cel dobrze działa, nie wiem od czego to zależy. Ustawiałem 0.3 i limit 800 i czasem było dobrze, a czasem nie łapało Cytuj Odnośnik do komentarza
GodExandro 3 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia na ribie nie dziala, na fmsie i innych jednorekich dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
huyoza 0 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia a zmiana ch wam działa? bo mi coś nie może zatrybić Cytuj Odnośnik do komentarza
RobertDy991 0 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia W dniu 20.01.2026 o 12:33, Mechanik napisał: Raz działa, raz nie. Atak na cel dobrze działa, nie wiem od czego to zależy. Ustawiałem 0.3 i limit 800 i czasem było dobrze, a czasem nie łapało a jak masz ustawiony atak na cel Cytuj Odnośnik do komentarza
qwfon17 0 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Faktycznie na ribie nie dziala, zakladam srebrny miecz i od razu wh smiga XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Anusiak 0 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia banow nie dostalicie za wh nie maja logow? Cytuj Odnośnik do komentarza
GodExandro 3 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 6 godzin temu, qwfon17 napisał: Faktycznie na ribie nie dziala, zakladam srebrny miecz i od razu wh smiga XD Nie ma za co :') Cytuj Odnośnik do komentarza
konteczko 0 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia a mobber wam dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza
engill 1 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia hej jak mam wh na 0,3 sekundy to na koniu bojowym/potce atak speeda bede bil szybciej? czy to juz nie ma znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marvin2024 1 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia uzywal ktos opcji nieodpychanie? banuja ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Failed 1 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia W dniu 20.01.2026 o 12:33, Mechanik napisał: Raz działa, raz nie. Atak na cel dobrze działa, nie wiem od czego to zależy. Ustawiałem 0.3 i limit 800 i czasem było dobrze, a czasem nie łapało Dalej bez bana za wh? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi