Karol33k 662 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Serwer: Przedmiot/y: AutoDT PandoraMT2 Cena: 100 Screenshot przedmiotu: Live DC Kontakt (DC/forum/nick w grze): Forum/ Dc : Kanibaal Cytuj Odnośnik do komentarza
Bogdan69 1 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Cena to chyba w eurogąbkach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
L Lawliet 58 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia nie zdazysz wczytac configa a juz bana dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol33k 662 Opublikowano 22 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 3 godziny temu, L Lawliet napisał: nie zdazysz wczytac configa a juz bana dostaniesz 60h biega bez przerwy, znajomy drugi dzień na 2 konta. Więc jednak coś tam działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Uytre 0 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia na s1 zarobilem 1.5k pln w 2 tygodnie xd ale jak dali bana to na hwid ;c Cytuj Odnośnik do komentarza
L Lawliet 58 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 18 godzin temu, Uytre napisał: na s1 zarobilem 1.5k pln w 2 tygodnie xd ale jak dali bana to na hwid ;c mowisz? Na pandorze za sam inject dostajesz bana, sprawdzalem to niejednokrotnie na 3 nowych edycjach, inject + postac zostawiona na godzine w m1 w kolku bez zadnej funkcji= pierwszy ban na konto, drugi ban na hwid. Tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Uytre 0 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 5 godzin temu, L Lawliet napisał: mowisz? Na pandorze za sam inject dostajesz bana, sprawdzalem to niejednokrotnie na 3 nowych edycjach, inject + postac zostawiona na godzine w m1 w kolku bez zadnej funkcji= pierwszy ban na konto, drugi ban na hwid. Tyle w temacie no ja to robiłem w czerwcu jeszcze jak mam bana na hwid to nie chce mi sie bawic w zmiany wiec nie wbijalem juz, bryly dropily bralem stalki z lege kd i sellalem po 300zl albo pety po 140zl 5xp+ Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar1003 0 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu W dniu 23.01.2026 o 08:17, L Lawliet napisał: mowisz? Na pandorze za sam inject dostajesz bana, sprawdzalem to niejednokrotnie na 3 nowych edycjach, inject + postac zostawiona na godzine w m1 w kolku bez zadnej funkcji= pierwszy ban na konto, drugi ban na hwid. Tyle w temacie Niemożliwe, wielokrotnie gralem na pandorze z 2tyg full na HL i na koniec sprzedawalem konto i wszystko git xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi