fiutonezzi 0 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Czego dotyczy problem: Brak mozliwosci dalszej rozgrywki Opis problemu: Dostalem bana, zmienialem hwid uzywalem vpna i wszystko na nic. Caly czas ``To konto zostalo zablokowane``. Próbowałem zakładać konta z innych urządzeń totalnie ale wszystko na nic Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dzisiaj, po używaniu niektórych funkcji z HLBOTA Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Cytuj Odnośnik do komentarza
Davids3022 1 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Mam to samo. Raczej już pograne xd Cytuj Odnośnik do komentarza
zarzar 0 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Ben de HWID hatası aldım ve sanırım bir çözümü yok Cytuj Odnośnik do komentarza
PuchaczPrzezR 1 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia jakiego spoofera uzywales? masz cos na nerwie co dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza
PolskyPolak 60 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Użyłem tego, działa natychmiastowo, 2 kroki do zrobienia i bez problemu loguje na zablokowane konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krystian1911 1 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego W dniu 3.02.2026 o 12:08, PolskyPolak napisał: Użyłem tego, działa natychmiastowo, 2 kroki do zrobienia i bez problemu loguje na zablokowane konto. Czyli ktorego? Cytuj Odnośnik do komentarza
adam320 1 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego MAM PROGRAM KTÓRY DZIAŁA I POTRAFI ODBLOKOWAĆ MOŻLIWOŚĆ GRANIA. PRIV CENA 30ZŁ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi