Mechanik 7 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Wczoraj bociłem od 15 do 22, bo o 22 już poleciał jeden ban, ale tylko na jedno konto z 8 odpalonych. A jak wasze boty? Zauwazyłem, że dużo graczy pisze na pw, że zgłosiło i stąd te pojedyncze bany. Czekamy więc ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
INGBankKonsultant 7 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 18 godzin temu, dzingubels napisał: czyli co ? Dostał ktoś bana z was czy nie?? Ja dostałem ale zostałem zgłoszony, totalny full afk. Cytuj Odnośnik do komentarza
dzingubels 3 Opublikowano 24 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 6 godzin temu, Mechanik napisał: Wczoraj bociłem od 15 do 22, bo o 22 już poleciał jeden ban, ale tylko na jedno konto z 8 odpalonych. A jak wasze boty? Zauwazyłem, że dużo graczy pisze na pw, że zgłosiło i stąd te pojedyncze bany. Czekamy więc ;d to mechanik pewnie tez totalny full afk ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
buchta123 1 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Cześć mam pytanko jak najlepiej z boconych przezucic na glowna zeby bez bana sie odbyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza
dzingubels 3 Opublikowano 24 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 14 minut temu, buchta123 napisał: Cześć mam pytanko jak najlepiej z boconych przezucic na glowna zeby bez bana sie odbyło ? kliknac ppm na main handel i itemy dać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Excel 0 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia działa bo nie wiem czy premkę warto kupić aktualnie jeżeli nie działałoby Cytuj Odnośnik do komentarza
Bushido 2 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Podpinam się, działa bocik elegancko ? Cytuj Odnośnik do komentarza
dzingubels 3 Opublikowano 25 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 4 godziny temu, Excel napisał: działa bo nie wiem czy premkę warto kupić aktualnie jeżeli nie działałoby 2 godziny temu, Bushido napisał: Podpinam się, działa bocik elegancko ? działa cały czas, ale ja np. używam go bezpiecznie bez waithacka i innych takich obviously rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
RobertDy991 0 Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia W dniu 25.01.2026 o 01:26, dzingubels napisał: działa cały czas, ale ja np. używam go bezpiecznie bez waithacka i innych takich obviously rzeczy A atak na cel risky? jak np metinka bije zeby troche szybciej zszedł bo do tej pory tylko uzywam wykrywaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
dzingubels 3 Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 33 minuty temu, RobertDy991 napisał: A atak na cel risky? jak np metinka bije zeby troche szybciej zszedł bo do tej pory tylko uzywam wykrywaczy gralem w wiele gier na cheatach i musisz sobie odpowiedzieć na ważne pytanie, czy chcesz safe czy jednak podejmować wieksze ryzyko niż to że właczasz krzesło bo samo krzesło już jest ryzykowne a jak dodasz do tego rzeczy które są risky to rozumiesz? zwiekszasz sznase wykry cia itp imo. risky jak waithack jak predkosc ruchu itp teleportacje. rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi